sexy vrouw gaat seksverhalen vertellen

Seksverhalen vertellen

Door:
-
Op:
-

Seksverhalen zorgen ervoor dat je opgewonden raakt en zin krijgt. Je wordt alvast voorbereid door mooie verhalen en hierdoor heb je extra veel zin in de seks. Zorg er eens voor dat je een leuk lingeriesetje hebt waar je de ander mee kunt verwennen en koop voor hem ook wat leuks om aan te trekken. Aan de hand daarvan kun je een spannend verhaal vertellen en je langzaam uitkleden. Je kunt de ander dan juist aankleden of ook uitkleden, net waar je zin in hebt en welk verhaal je in gedachten hebt.

Begin met een spannend verhaal

De spannende seksverhalen kun je zelf bedenken, maar je kunt ook inspiratie opdoen op internet. Je kunt ook een verhaal beginnen en hier iedere keer op verdergaan. Of start samen een verhaal en laat elkaar iedere keer een invulling geven, dat zorgt er meteen voor dat het keer op keer lekker spannend is. Voor nu is het aan te raden dat je ook eens naar seksfilms gaat kijken, daardoor word je weer op nieuwe idee├źn gebracht. Je krijgt meer inspiratie en daardoor heb je vast en zeker ook meer zin.

Maak zin en verzin leuke seksverhalen

Je kunt als je een leuk verhaal in je hoofd hebt ook spannende objecten gebruiken. Je kunt speeltjes gebruiken die je bij elkaar in kunt brengen of speeltjes die je samen kunt gebruiken. Verleid elkaar maar eens en ontdek waar elkaars spannende plekjes zitten. Genieten doe je nu samen, breng daarom leuke verhalen naar voren en speel hier op in. Je kunt met speeltjes ook mee doen en aan de hand daarvan een leuk verhaal vertellen. Dit is iedere keer weer spannend. Maak maar eens een grote bak met speeltjes en bak er blind een paar uit.

Vertellen jullie elkaar wel eens spannende seksverhalen? Laat het weten in een reactie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.