Avontuur in de sauna

Avontuurtje in de sauna

Door:
-
Op:
-

Mijn man en ik gingen samen naar de sauna en na onze eerste saunabeurt doken we het bubbelbad in, waar reeds enkele vrouwen en mannen zaten te borrelen. Ik nam plaats naast een jongeman en gleed heerlijk onderuit. Op een gegeven moment voelde ik een voet tegen mijn been. Niets ongewoons, want als je met meerdere in een jacuzzi zit, gebeurd dat wel vaker. Na even voelde ik het opnieuw en keek de man aan. Hij keek terug en glimlachte. Ik schatte hem ongeveer 25 jaar. Deed hij het opzettelijk of was het toeval? Ineens voelde ik zijn been tegen het mijne. Ik trok mijn been niet weg, want ik voelde een tinteling door me heen gaan. Ik keek de andere kant op, waar mijn man zat. Hij lag met zijn ogen dicht en had geen idee wat er gaande was.

Na even, ik dacht toch dat het verbeelding was, voelde ik zijn hand op het zitje naast mijn billen. Hij deed niets, maar liet hem daar liggen en tegelijkertijd voelde ik onder water zijn voet zachtjes over mijn voet wrijven. Nee, het was geen verbeelding meer, hij was ergens mee bezig en in plaats van op te staan en weg te lopen, bleef ik zitten en werd nieuwsgierig tot hoever hij wel zou gaan met al die mensen in het bad. Dus ik sloot mijn ogen en genoot verder van zijn aandacht.

Lang hoefde ik niet te wachten, want zachtjes voelde ik zijn hand op mijn been naar boven schuiven. Ik voelde weer een tinteling door me heen gaan en kon niet ontkennen dat ik opgewonden raakte en mijn benen automatisch iets spreidde. Van dit signaal maakte hij dankbaar gebruik, want ik voelde zijn vingers door mijn schaamlippen glijden. Hij draaide rondjes op mijn gevoelige plekje en het was moeilijk geen kik te geven terwijl ik daar met mijn ogen dicht lag te genieten. Vervolgens gleden zijn vingers naar binnen, waarnaar mijn hand automatisch zijn penis opzocht. Oei, die was al behoorlijk stijf. Ik begon hem voorzichtig af te trekken, want het water mocht natuurlijk niet teveel gaan golven. Nog geen minuut later kwam ik klaar en kneep mijn benen even dicht om dit kenbaar te maken. Hij snapte het en trok zijn hand terug. Op een gegeven moment hield hij ook mijn hand tegen. Hij wilde waarschijnlijk voorkomen dat hij klaarkwam en dat zijn sperma boven zou komen drijven. Na nog even nagenieten werd ik teruggehaald naar de werkelijkheid. Mijn man stelde voor eruit te gaan en ik ging mee.

Na weer een saunarondje besloten we wat te gaan eten. Ik zag daar opnieuw de man van het bubbelbad. Hij keek me lachend aan en liep me voorbij. In een opwelling zei ik tegen mijn man dat ik even naar het toilet ging en volgde de man. Bij de toiletten bleef hij staan en liep ik hem voorbij de wc in. In een mum van tijd stond hij bij me in het toilet en lagen onze badjassen op de grond. Ik voelde me plots weer nat worden en kon niet meer wachten tot zijn stijve penis mijn poesje in zou gaan. Ik pakte hem beet en zette 1 been op de wc, zodat hij gemakkelijk naar binnen kon stoten. Vervolgens draaide hij me op en neukte me op zijn hondjes. De vonken vlogen ervan af. Dit had ik niet eerder met mijn eigen man meegemaakt. Binnen no time voelde ik zijn warme sperma in me en kwam ik zelf opnieuw klaar. Wat een heerlijk gevoel en dat ik mijn man aan het bedriegen was, hield me totaal niet bezig. We bleven nog even zo staan, totdat hij zijn badjas weer omsloeg en vertrok. We hadden niet 1 woord gewisseld. Wat een spannend avontuur.
Morgen gaan mijn man en ik weer naar de sauna en wie weet is mijn geheime lover er dan ook wel weer.

Tagged in:,

4 Reacties

 1. richard13678@hotmail.com schreef:

  geil verhaal zou het zeker mee willen maken

  xxx

 2. \integer schreef:

  Spannend, wil ik ook wel!!

 3. Anoniem . schreef:

  Onlangs in gelezen een vrouw had denkelijk een brave man , maar ook weeral een minnaar haar man moest weg maar betrouwde haar niet en kwam terug zijn hete vrouw ging naar sauna , brave bedrogen echtgenoot razend wat volgde ? ( LEES HET IN DE KRANT )

 4. Marc schreef:

  Ga je nog steeds naar de sauna?

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.