Koppel heeft staand seks

Sexstandjes: Staand

Door:
-
Op:
-

Als het standje geheel staand wordt uitgevoerd kan het handig zijn om iets te gebruiken als steun. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een muur. Het is vaak moeilijk om met een dergelijk sexstandje het evenwicht te behouden.

Sexstandje Staand

De makkelijkste manier is als de vrouw en de man tegenover elkaar staan. De vrouw kan vervolgens haar benen licht spreiden om zo de weg vrij te maken voor de man. Penetratie op deze wijze is het eenvoudigst wanneer beide partners ongeveer even groot zijn. Dit sexstandje is bijna niet uit te voeren bij een te groot verschil.

Sexstandje Halfstaand

Een stabielere variant van dit standje is op de knieën. Zowel de man als de vrouw gaan tegenover elkaar op de knieën zitten. De man trekt 1 been op en de vrouw legt haar been hierover heen. Penetreren gaat op deze manier makkelijker en bovendien is er tijdens de penetratie meer bewegingsvrijheid voor beiden.

Sexstandje van halfstaand naar staand

Een derde variant is dat de man gaat staan of op de knieën gaat zitten en de vrouw haar benen om de middel van de man slaat en haar armen rond zijn schouders. Zij kan op deze wijze de penetratie en bewegingen zelf beïnvloeden door zich bijvoorbeeld tijdens de daad op te trekken. Dit sexstandje wordt ook wel de carry-inn genaamd en is zeer geschikt voor diepe penetratie. Dit in tegenstelling tot de andere staande sexstandjes. Dit standje is ook uitermate geschikt als opvolger van de zittende variant, waarbij de vrouw op de man zit. Als één van beide vermoeid raakt tijdens de staande versie kan namelijk gemakkelijk weer terug worden gegaan naar de zittende versie. De man kan natuurlijk ook iets anders uitproberen, want vanuit deze houding kan hij eenvoudig de vrouw op een tafel leggen en vervolgens zelf staand verder penetreren terwijl de vrouw ligt. Dit geeft tevens weer wat meer bewegingsvrijheid.

2 Reacties

  1. Brutus . schreef:

    Al gezien op foto een fameuze kerel supersterk 120 kilo die tilt zijn slanke poes een meid van 62 kilo omhoog benen in de lucht en dan likt hij lekker haar kutje zij hoofd naar beneden dan en tussen zijn benen pijpen zeg maar zijn kanjer afzuigen .

  2. Sarah schreef:

    klinkt geil brutus

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.