Seksstandjes van achter

Sexstandjes; van achter

Door:
-
Op:
-

Wat zijn de voordelen van dit standje ten opzichte van andere sexstandjes:

De man heeft veel bewegingsvrijheid. Door middel van dit standje kan hij diep penetreren en heeft hij goed zicht op de penetratie. De vrouw kan de bewegingen tegemoet komen of juist stil blijven tijdens de daad. Als de man licht voorover buigt kan hij met de hand, die hij dan vrij heeft, de anus of clitoris van de vrouw stimuleren of haar borsten strelen.

De verschillende posities van sexstandjes van achter:

Van-achter zittend

De basis is vrij simpel bij dit standje. De vrouw gaat op haar handen en knieën zitten. De partner gaat op zijn knieën achter haar zitten met zijn benen buiten of tussen de benen van de vrouw in. De vaginale stimulatie voor de vrouw is bijna niet met andere standjes te vergelijken. En de man ervaart dit standje als zeer intensief en opwindend. Dit sexstandje is bovendien uitermate geschikt voor koppels, die het bedrijven van anale seks willen gaan uitproberen.

Van-achter staand

Een opwindend standje voor de man, omdat hij krachtig en dieper kan penetreren. De bewegingsvrijheid is groot en de aanblik van de billen van de vrouw werkt voor de man erg stimulerend. Dit standje is dan ook uitermate geschikt als ‘vluggertje. Omdat de man snel zijn hoogtepunt bereikt, is het standje voor de vrouw minder geschikt om vlug tot een orgasme te komen. Wel kan de man de clitoris van de vrouw tijdens het penetreren stimuleren.

Van achter op de buik liggend

De vrouw gaat op de buik liggen en houdt haar benen bij elkaar. De man gaat met zijn benen gespreid over haar heen zitten of liggen. Door te gaan liggen ontstaat er veel lichaamscontact en intimiteit. Diepe penetratie zal bij deze stand niet echt mogelijk zijn, wel veel penetratiecontact. De man kan ook tussen de benen van de vrouw plaatsnemen, waardoor er dieper gepenetreerd kan worden.

Ontdek samen welke standjes jullie lekker vinden en hoe deze door beiden optimaal beleefd kunnen worden.

3 Reacties

  1. anne schreef:

    Van achter genomen worden, oh heerlijk …maar moet wel een kanjer van een penis zijn.

  2. J. schreef:

    Kom maar op dan.

  3. sunil schreef:

    ik zoek een dame om haar te likken geef ik haar 150 sunilbinda@hotmail.com msn

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.