Sexy lingerie

Deze lingerie valt altijd in zijn smaak

Door:
-
Op:
-

1. Rode lingerie
Rood is de kleur van de liefde. Het trekt aan, geeft een duidelijke hint en straalt seks en kracht uit. Nog beter: rood staat bij elke vrouw.

2. Klassieke bustier met jaretellen
Een beetje meer gecompliceerd, maar uiterst verleidelijk zijn de bustiers met jaretellen. Het is de lingerievariant van de sexy rode jurk dat je enkel op speciale gelegenheden draagt. Eén tip: zorg dat je de bustier makkelijk uitkrijgt, daar is die nog altijd voor gemaakt. Deze tijdloze lingerie geeft een instant sexy look aan elke vrouw.

3. Zwarte string
Een zwarte string past bij en onder elke outfit. Draag het vooral onder een strak kleedje of broek. Onmisbaar op een belangrijke date en daarom een vaste waarde binnen je garderobe. Ook kanten details mogen.

4. Sexy hipsters
Hipsters zijn strakke boxers zonder pijpjes maar met brede zijkanten. Het broekje sluit mooi aan op de huid en de uitsnijdingen van de billen komen hoger. De broekjes stralen comfort uit en ogen tegelijk zeer sexy.

5. Simpele setjes
Vrouwen vergeten vaak dat simpele setjes ook best verleidelijk kunnen zijn. Al mag het af en toe eens spetteren, een simpel, verleidelijk setje met mooie beha en passend broekje, doen zijn hart evengoed sneller slaan. Ook hier is kant leuk, maar hou het eenvoudig. Zorg dat je ‘underwear’ er niet uitziet als een trouwkleed uit de jaren tachtig.

6. Lingerie Bestellen
Tegenwoordig bestel je Lingerie Online. Kijk voor het gemak eens op www.lingeriebestellen.nl . Hier vindt je het meest uitgebreide en actuele erotische lingerie assortiment. Vele spectaculaire aanbiedingen en topvoordelen! Je betaalt bijvoorbeeld nooit geen verzendkosten! De nieuwste en meest opwindende trends en tips! Ssnel, veilig, en makkelijk online bestellen. Onze shop is 7 dagen per week, 24 uur per dag open! Je kunt vertrouwen op 100% discretie! Surf snel naar lingeriebestellen.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.