Single en gelukkige vrouw

Single en gelukkig

-
Op:
-

Single kon je tot voor kort echter niet zijn zonder tegen vooroordelen aan te lopen, en op sommige plaatsen is dit nog steeds het geval. Vrouwen die niet getrouwd zijn, zijn oude vrijsters en werden vaak “overblijfsels” genoemd als ze niet trouwden als ze rond de 20 jaar oud waren. Dit impliceerde dat ze ongewild waren. Je hebt nog nooit gehoord van beschikbare vrijsters, toch? Mannen hadden het iets gemakkelijker als vrijgezel. Dit klonk een stuk leuker en impliceerde een zorgeloos leven, maar zelfs zij werden raar aangekeken als ze halverwege de 30 nog steeds niet gesetteld waren.

Succesvol single

Vandaag de dag wordt het steeds normaal voor zowel mannen als vrouwen om langer te wachten voordat je je settelt. Dit komt door de drang om vrij te zijn om rond te kijken, en je te concentreren op een carrière in plaats van op een relatie. Dit komt waarschijnlijk neer op een persoonlijke keuze en niet op het feit dat je geen partner kunt vinden. Hoewel je oma je misschien lastig valt over wanneer je eens een vent vindt, hoef je niets te veranderen als je tevreden bent met je leven.

Zelfs als je single bent omdat je het net uitgemaakt hebt met je andere partner wil dat niet zeggen dat het leven erg lastig hoeft te zijn. Je bent niet ineens minder waard als persoon, je mist niets essentieels. Zie het als een weelde aan nieuwe mogelijkheden!

Profiteren van single zijn:

  • Het is voor iedereen anders. Maak eens een lange lijst van dingen die je gelukkig maken, en doe die dingen regelmatig – in ieder geval enkele uit je lijstje.
  • Houd contact met je vrienden, houd alle lijntjes open, en kom je huis uit.
  • Stort je niet meteen in iets nieuws, de meeste mensen kunnen het ruiken als je wanhopig bent en het is niet aantrekkelijk.
  • Je kan een anonieme en vrijblijvend een Escort bestellen.

 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.