Koppel heeft slechte seks

Slechte seks? Doe er wat aan!

-
Op:
-

Slechte seks is geen pretje, je wilt samen genieten maar als je eenmaal in een sleur terecht komt kan het lastig zijn om daar weer uit te komen. Zorg er daarom voor dat je er samen aan blijft werken zodat je geen slechte seks hoeft te ervaren, maar soms ben je al in die sleur terecht gekomen en wat doe je dan?

Tips voor betere seks

Als je betere seks wilt, dan hebben we een aantal tips voor je!

  • Neem de tijd voor elkaar als je zin hebt in seks;
  • Begin met een verleiding, geef bloemen, doe kaarsjes aan, ga samen douchen, begin met knuffelen en zoenen, bouw het langzaam op;
  • Laat elkaar eens lekker genieten, denk even niet aan jezelf maar denk aan de ander en wat hij of zij fijn vindt, leef je helemaal uit;
  • Zorg er voor dat je elkaars fijne plekken kent en wijs elkaar daar op;
  • Masseer elkaar tijdens de seks, voor een soort kleine pauze zodat je even op kunt laden;
  • Zeg elkaar hoe fijn je het vindt en hoeveel je van elkaar houdt.

Afwisseling tijdens de seks

Een laatste tips is dat afwisseling in het seksleven van groot belang is. Als je namelijk af gaat wisselen gedurende de seks dan heb je steeds weer een ander gevoel. Je gaat dan ervaren hoe het is als jij bovenop ligt, of als jij op je zij ligt. Je leert elkaars fijne kanten kennen en zo kun je elkaar straks extra verwennen, maar dan moet je wel elkaars fijne plekjes kennen.

1 Reactie

  1. 2 leerlingen schreef:

    Slechte seks kan men leren en verbeteren denk ik doe maar eens partnerruil met een koppel dat al jaren bedreven is en al aan meer jonge koppels les gaf , en een groot geluk jongere vrienden moeten nog niet betalen zoals in sommige scholen .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.