De vagina op smaak brengen

Het op smaak brengen van de vagina

Door:
-
Op:
-

Smaak

Iedereen heeft er een eigen mening over en dit is waar het gevaar in schuilt, want hoe negatiever erover gepraat gaat worden, hoe meer meisjes en vrouwen zich onzeker gaan voelen en niet meer gebeft willen worden. En dat zou toch wel erg jammer zijn.

De lichaamseigen geur

Iedere vagina heeft, net zoals iedere penis, een eigen luchtje. Deze lichaamseigen geur krijg je niet weg en dat is maar goed ook, want deze geur windt de partner veelal opwindend. Vele mannen vinden de geur en de smaak van de vagina van hun partner heerlijk en sexy. Heb jij een dergelijke partner die gek is op jou geur en je met alle liefde wil bevredigen op orale wijze, maak hier dan dankbaar gebruik van. Probeer je onzekerheid te overwinnen en bedenk dat een man nooit iets tegen zijn zin doet. Dus wat let, leg je achterover en geniet samen met hem!

Goede hygiëne

Zorg altijd voor een goede hygiëne, waarbij een dagelijkse douche voldoende zou moeten zijn. Gebruik liever geen intieme sprays om bijvoorbeeld je geur te camoufleren, omdat het overmatig gebruik van dergelijks intieme sprays, evenals overmatig douchen, wassen en gewone zeep, de kans op infecties verhogen. De vagina is prima in staat zichzelf te reinigen en je te beschermen tegen infecties. Door teveel wassen, was je namelijk ook de ‘goede’ bacteriën weg en bereik je tegenovergestelde effect, met als gevolg een echte onaangename geur en een verstoorde zuurgraad. Je kunt het beste de vagina met lauw water wassen en heb je last van een sterke geur, breng dan een bezoekje aan je huisarts en ga zeker niet zelf aan de slag met allerlei middeltjes.

1 Reactie

  1. Homerus . schreef:

    Ja het geurtje onder de oksels is ook niet slecht , bij seks gebruik ik gewoonlijk honing op haar lippen en dan lekker tongzoenen , honing op haar tepeltjes en lekker zuigen dan honing in haar kutje en maar likken en zuigen ja dan uw piemel genoeg honing erop en maar pijpen probeer het eens werkelijk zalig en lekker .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.