sexvoornemens-2017

Spannende sexvoornemens voor 2017!

-
Op:
-

Klaar met dat gepruts tijdens een vrijpartij? Wil je het spel tussen de lakens pittiger maken? Of mag het allemaal wat romantischer in bed? Het is 2017 dus het is tijd om je goede voornemens op een rijtje te zetten. Vergeet voornemens als het minderen met chocola, maar neem je voor om het nieuwe jaar een waar beest in bed te worden. Maak van 2017 een (nog) beter seksjaar met deze goede voornemens!

1. Vaker je lief bespringen

Vind je dat er te weinig gebeurt in bed? Een van de redenen waarom je minder seks hebt dan je zou willen is dat je te weinig tijd hebt. Maar er bestaat niet iets zoals te weinig tijd. Je hebt vast wel een half uurtje of een uurtje over in de week. Een beetje ontspanning kan ieder geval nooit kwaad. Dan maar een uurtje minder lang naar Netflix kijken. Maak dus tijd voor elkaar vrij, al is het maar voor een kwartiertje knuffelen op de bank.

2. Als eerste beginnen

Ben je wat terughoudend in bed? Hoogstwaarschijnlijk dat je partner dan altijd de eerste move maakt. Verander dat patroon eens. Het is voor je lief namelijk ook leuk om verleid te worden en om te zien dat jij veel zin in hem hebt. Ben je bang dat hij raar opkijkt als jij de eerste move maakt? Geen zorgen: je partner zal hooguit verrast zijn maar dat is hij al snel vergeten als jij je langzaam voor hem uitkleedt en je sexy lingerie showt.

3. Op een andere plek

Seks op een andere plek. Het staat op veel verlanglijstjes, maar vaak komt het er niet van. Toch zorgt seks op een andere plek voor een hele andere belevenis. Ben je er nog niet klaar voor om het buiten in de bosjes te doen? Zoek dan eerst de bank, de keukentafel of de douche op. Vooruit, het zijn niet erg spannende plekken maar het is wel weer wat anders dan je vertrouwde bed. Heb je deze plekken afgewerkt, ga dan richting de auto en ga zo steeds een stapje verder. Haal bijvoorbeeld wat inspiratie uit de app 69 Places!

4. Met een speeltje erbij

Zorg voor wat variatie in bed met een seksspeeltje. Het zorgt ervoor dat een ingedut seksleven weer wat wilder wordt. Je hoeft niet meteen de tepelklemmen en buttplugs erbij te halen, maar een vibrator of penisring is al voldoende. Met seksspeeltjes heb je gelijk een hele andere beleving in bed. Ook als je single bent, is dit zeker een goed voornemen. Je hebt dan geen (vaste) partner, jezelf verwennen mag altijd. Zo kun je van een klein en fijn speeltje naar iets heel groots en geweldigs gaan, bijvoorbeeld van trillende eitjes naar een seksmachine.

5. Een tintje donkerder

2017 is het jaar om te experimenteren en om nieuwe dingen te ontdekken. Misschien vind je het wel fijn om je partner te gehoorzamen in bed of om juist zweepslagen uit te delen. Staan jullie hier open voor? Ga dan in 2017 voor een tintje donkerder dan normaal. Begin simpel met een zweepje, handboeien en leren kleding en kijk wat jullie fijn en lekker vinden.

sexvoornemens-2017

6. Neem de tijd

De daad zelf is fijn, maar voorspel is eigenlijk nog fijner. Het maakt de seks een stuk beter. Natuurlijk kan hij hem er meteen insteken, maar de seks is een stuk lekkerder als je uitgebreid de tijd neemt voor het voorspel. Focus in 2017 eens wat minder op de penetratie en meer op andere intimiteiten. Maak het voorspel lang. Zorg dat je iedere centimeter van elkaars lichaam hebt gehad. Begin bijvoorbeeld met een heerlijke massage en kus ieder plekje. Laat de massage langzaam overgaan in het beste hand- en mondwerk sinds tijden. Maak hem maar gek! Ga net zolang door totdat jullie elkaar smeken om meer.

7. Laat je gaan

Kreun er lekker op los, laat je boobies ongecontroleerd bewegen, doe waar je zin in hebt en maak je vooral niet druk over de buren of het bed dat vies wordt. Het maken van geluid hoort erbij. Hoe meer geluid je maakt, hoe minder het lichaam wordt geremd. Het gevoel wordt dus heftiger als je erop los kreunt. Bovendien is het alleen maar fijn om de ander te horen genieten. En seks is niet schoon. Zweet, speeksel, glijmiddel, massage-olie en sperma: het hoort er allemaal bij. De seks is pas echt goed als je na afloop het bed moet verschonen. Dan kunnen jullie daarna wegkruipen onder de heerlijk schone lakens.

8. Geef aan wat je graag wilt

Elke avond lig je weer in bed de minuten af te tellen terwijl je vriend of vriendin dat ene trucje doet wat eigenlijk helemaal niet zo lekker is. Dat kan echt niet meer. In 2017 ga jij je wensen bekend maken. Je zegt tegen je partner dat het genoeg is geweest en dat je wel toe bent aan iets anders in bed. En dan kan het zomaar zijn dat je partner dat trucje ook alleen maar deed, omdat hij of zij dacht dat jij daar intens van genoot. Verzin dus samen iets nieuws. Probeer alle standjes uit, ga voor een seksmarathon, kijk samen porno of ga naar een parenclub. Dit jaar staat in het teken van veel seks, genieten en experimenteren.

9. Weg met versleten ondergoed

Zitten er gaten in je ondergoed, maar zit ‘ie zo lekker dat je er geen afscheid van kunt nemen? Neem je in 2017 voor om versleten ondergoed in de prullenbak te gooien. Wat zeg ik? Ga direct naar je ondergoedla om je versleten slipjes, strings en hipsters weg te gooien. Het is toch absoluut niet sexy om je partner te verleiden in een slip met gaten die ook nog eens helemaal uitgelubberd is. Koop wat nieuwe, sexy lingerie en je zult meteen merken dat jij je ook sexier en zelfverzekerder voelt. Dit voornemen is ook heel handig als je single bent. Zo hoef je nooit een uitnodiging voor een kopje koffie bij je date thuis af te slaan omdat je niet je mooie ondergoed draagt.

Wat is jouw sexvoornemen voor 2017? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.