Sperma feiten

Sperma feiten & tips

Door:
-
Op:
-

De voedingswaarde van sperma kun je vergelijken met rauw eiwit, want beide bestaan voor ongeveer 90% uit water en voor 10% uit hoogwaardige voedingsstoffen zoals fructose, koolhydraten, proteïnes en mineralen. Het is zodoende voedzaam, licht verteerbaar en het doorslikken ervan kan dus absoluut geen kwaad. Tevens is het goed voor de lijn, want zaad bevat slechts 15 calorieën per zaadlozing.

Basisregels voor goed sperma

Om de smaak van sperma te beïnvloeden geldt als gouden regel toch wel een gezond leven. Immers, een gezond lichaam produceert gezond zaad, dat mild van smaak is. Roken en alcohol zorgen ervoor dat het bitter wordt, maar ook vet eten geeft je zaad een slechte smaak. Fruit en groenten daarentegen zijn echte zoetmakers. Wie dus volop fruit eet heeft een grotere kans dat de partner het sperma vaker door zal slikken. Vruchtensappen drinken met bijvoorbeeld ananas of meloen is ook een optie. Het reinigt niet alleen je lichaam, waardoor minder afvalstoffen worden vastgehouden, maar het geeft je sperma ook een lekkere smaak. Voor de rest kunnen we zeggen; kies vooral bewust veel voeding en vezels die dicht bij de natuur staan.

Bepaal de smaak van je sperma

Je kunt de smaak van sperma natuurlijk nooit helemaal beïnvloeden, want iedere man heeft zijn eigen smaakje, te vergelijken met het feit dat ieder mens een eigen zweetgeur heeft. Probeer in ieder geval te experimenteren met bovenstaande tips om te kijken wat het beste werkt. Bedenk wel dat het soms een paar weken kan duren, voordat je partner echt verschil proeft. Toch is het zeker de moeite waard iets uit te proberen, omdat zaad doorslikken een leuke en spannende toevoeging van je seksleven kan zijn.

1 Reactie

  1. ....... schreef:

    de sperma van mijn vriend is zo lekker ik slik het altijd door!! <3

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.