Spontane seks

Hoe houd je een relatie levend met spontane seks

Door:
-
Op:
-

Spontane seks

Op enkele stelletjes na zijn er maar weinig koppels die lang bij elkaar zijn en veel spontane sekspartijen hebben. Veel mensen klagen dat ze niet genoeg seks hebben, en wel hierom: weinig tijd en weinig lust.

Spontane seks helpt wel bij het redden van je liefdesleven omdat het de dingen herstelt die normaal gesproken vervagen als je je stiletto’s uittrekt en je slippers aandoet!

Seks in het openbaar vereist lef en nuchterheid. Het probleem met liefde op de lange termijn is dat seks te makkelijk is: 24/7 beschikbaar. Je hoort buiten geen seks te hebben: daarom vergroot het iedere aanraking en lijkt het zo veel lekkerder dan binnen. ( Buitensex website )

Leer van affaires. De intensiteit ervan wordt vaak veroorzaakt door beperkingen in tijd: verstrak je deadlines van sekssessies en je bereikt hetzelfde effect.

Herontdek technologie als een stimulans van seks! Stuur sms’jes en e-mails vol lust en verlangen, in plaats van de standaard “denk je aan de vuilnisbak”-dingen.

Fotografisch bewijs is niet altijd mogelijk als je spontane seks hebt, maar stoute dingen doen in een fotohokje is ontzettend leuk én je houdt er een herinnering aan jullie leuke spelletjes aan over.

 

Tagged in:

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.