Erogene zones man

Stimuleer de 5 erogene zones van de man

Door:
-
Op:
-

Iedere man bereikt vrij gemakkelijk zijn hoogtepunt. De intensiteit van die piek is echter wel een keer het bespreken waard, want: er is altijd ruimte voor verbetering. En ja, dames, die verbetering voor een nog intenser orgasme bij je partner ligt bij ons. Vanaf vandaag onderscheid jij je door te leren hoe je hem trakteert op onvergetelijke seks. Wat is het geheim? Het kennen van zijn geheime erogene zones. Net als wij vrouwen, hebben ook mannen gevoelige plekjes voor seksueel genot. Als je weet waar ze zitten, en nog belangrijker: hoe je ze stimuleert, zul je al snel merken dat hij ontzettend hard kan kreunen in bed. Experimenteer maar eens met de volgende 5 erogene zones van je partner en wacht zijn reactie af!

Hete zone #1: de cremaster

Misschien denk je: cremaster, wat is dat? Maar het woord bestaat echt. De cremaster is de spier die de mannelijke testikels dekt. Hij werkt zo ongeveer als een bungeekoord: de cremaster trekt de testikels omhoog wanneer ze worden blootgesteld aan kou en laat ze omlaag zakken bij warmte. Het doel van de cremaster is dus de testikels beschermen door te reageren op temperatuur.

Erogene Zones Meester van de cremaster

Wanneer je lief op het punt staat om klaar te komen, trekken zijn testikels vaak terug. Vergelijk het met een katapult die je aan moet spannen, om te kunnen schieten. De cremaster is de spier die regelt dat de testikels terug worden getrokken. Door de cremaster zachtjes naar beneden te trekken, zorg je voor het uitstellen van zijn climax. Het is bijvoorbeeld heerlijk hem te pijpen, terwijl je zachtjes aan zijn balzak trekt of korte tikjes er op geeft. Je bewegingen met je tong zal hem tot uitbarsten brengen, maar je blijft het uitstellen door rustig te blijven trekken aan de testikels. Één ding: zorg er wel dat je niet te hard trekt. Je wilt immers zorgen voor langer plezier en extra genot. Oftewel, diepe kreunen van hem en niet een kreet van pijn.

Hete zone #2: de P-spot

Zoals vrouwen de G-spot (Gräfenberg-spot) kennen, hebben mannen de P-spot: de prostaat. De prostaat is eigenlijk een klier die hulpstoffen toevoegt aan sperma wanneer de man klaarkomt. Deze klier is ongeveer net zo groot als een walnoot en omringt de urinebuis. En net zoals onze G-spot, kan de P-spot zorgen voor een heerlijke wilde erotische rit, wanneer de prostaat goed wordt gestimuleerd. Herinner je je deze scène uit Roadtrip nog?

Meester van de P-spot

Om zijn prostaat juist te kunnen stimuleren, moet je eerst de corpus cavernosa kennen. Dit weefsel loopt van het schaambeen tot de eikel en is de bloedcirculatiepomp van de penis: het weefsel wat er voor zorgt dat de penis rechtop staat bij een erectie. Wanneer je zijn penis stimuleert, ben je in feite al bezig met het opwrijven van zijn P-spot. Hoe kun je dat nu het beste aanpakken? Wikkel je hand sierlijk rond zijn penis en duw je hand voorzichtig richting zijn schaambot. Dus in plaats van op en neer te gaan, pak je zijn geslacht stevig vast en duw je hem voorzichtig aan. Het resultaat? De corpus cavernosa wordt naar beneden gedrukt en knuffelt als het ware de prostaat.

Hete zone #3: het perineum

Het perineum is het ruitvormige gebied tussen zijn ballen en de anus. Het voelt soms een beetje moeilijk om aan te raken, maar dit gebied zit vol met zenuwuiteinden die hem gemakkelijk naar de erotische hemel kunnen sturen. Wat vaak vergeten wordt, is om het perineum te stimuleren op het punt dat hij bijna klaarkomt. En dat is nou juist het lekkerste wat er is.

Meester van het perineum

Als je merkt dat hij zijn climax nadert, of om de druk op te voeren tijdens de seks, stimuleer deze plek dan door te drukken of cirkels te strelen op de ruitvormige kern tussen zijn benen. Het perineum kun je vergelijken met de clitoris: stimuleer hem met verschillende bewegingen en varieer in tempo, dan haal je het maximale genot er uit. Heb je lange nagels, doe het dan met de knokkel van je wijsvinger, zodat hij geen krasjes oploopt in dit gevoelige gebied.

Erogene zone: de lippenHete zone #4: zijn lippen

Eén van zijn erogene zones is één die wij ook hebben: de lippen. Geen verrassing misschien, een deel van de lippen zitten immers vol met zenuwuiteinden. Dus de volgende keer dat je denkt dat hij niet zo van zoenen houdt, trakteer hem dan vooral op een verfrissende lipsensatie.

Meester van de lippen

Zoenen is iets wat gemakkelijk en toegankelijk is. Maak er dit keer een feest van en wissel af met zoveel mogelijk varianten die je kent: plant een natte zoen op zijn lippen. Wissel af met korte vluchtige kusjes en zuig aan zijn lip of bijt er zachtjes in. Dit keer zorg je dat hij zal smeken voor meer kussen, niet alleen op zijn lippen, maar overal!

Hete zone #5: de tepels

Denk even aan hoe opgewonden je zelf raakt wanneer hij je lichaam streelt, je borsten likt en daarbij extra zijn best doet om je tepels te prikkelen. Verrassing: dit werkt niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen. Oké, de mannentepel is niet zo groot en aanwezig als die van de vrouw. Ook niet wanneer ze hard zijn en prompt naar voren wijzen. Maar ook die kleine knopjes zitten vol met plezierige zenuwen die je kunt kietelen.

Meester van de tepels

Begin met het zoenen van de tepels, lik ze en blaas je hete adem uit op zijn knopjes. Als het goed is zijn de tepels van je lief inmiddels rechtop gaan staan. Bestijg je man, ga bovenop hem zitten en kies een fijn standje uit, zodat je hem dubbel zintuiglijk genot kun geven. En daarmee bedoel ik dat terwijl jij op en neer gaat en hem bereidt, je borsten voor zijn ogen dansen op het ritme van de seks. Blijf ondertussen met je handen zijn tepels stimuleren, knijp ze zachtjes cirkel met je vingers er overheen en druk ze in. Gegarandeerd dat hij niet weet op welk pleziertje hij zich moet focussen.

Probeer de vijf geheime erogene zones maar eens uit met je partner vanavond en speel met elkaar. Maar bovenal: geniet!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.