Strippers

Strippers zijn hoogopgeleid en strippen voor uitstekend salaris

Door:
-
Op:
-

Strippen verdient verrassend goed!

Uit onderzoek blijkt tevens dat strippers niet strippen omdat ze geen betere baan kunnen vinden. Ze strippen omdat ze nergens beter mee kunnen verdienen, ondanks hun gedegen opleiding. De gemiddelde stripper verdient namelijk EUR 275,- per avond. Omgerekend naar een gemiddeld aantal werkuren per maand, is dat bijna EUR 6.000,- per maand.

Strippers halen voldoening uit hun werk

Een aanzienlijk deel van de vrouwelijke strippers heeft een diploma in kunstwetenschappen. Omdat ze geen baan kunnen vinden na het afronden van hun studie, beginnen ze met dansen. Wellicht zien ze strippen als een vorm van uitvoerende kunst. Hoewel veel van deze vrouwen niet de intentie hadden om te gaan strippen, halen de meeste stripteasedanseressen verrassend veel voldoening en waardering uit hun werk.

Strippen ‒ Tot slot

Het onderzoek door de Universiteit van Leeds verpulvert een aantal wijdverspreide vooroordelen m.b.t. strippers. Veel mensen denken dat ze niet voor hun plezier strippen, slecht verdienen en liever ander werk zouden hebben. Stripteasedanseressen blijken echter goed te verdienen, het prima naar hun zin te hebben en doorgaans niet te dansen omdat ze geen betere baan kunnen vinden.

1 Reactie

  1. Fabrieksarbeider . schreef:

    Ik denk we beter zouden schrijven , laten neuken voor beter salaris , op een bureel met een hete chef zeggen " blijf van mij af smerige vent " resultaat terug bandwerk en een andere in haar plaats op bureel .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.