Tips voor de beste seks op vakantie

-
Op:
-

Seks met je partner is natuurlijk altijd heerlijk, maar als je op vakantie bent kun je er net dat beetje extra magie aan toevoegen. Om er zeker van te zijn dat je het meeste uit je tijd samen haalt, zijn hier onze top tips voor geweldige seks op vakantie.

Neem de tijd om te experimenteren

Vakanties bieden de perfecte gelegenheden om nieuwe dingen te proberen en van nieuwe ervaringen te genieten. Je kunt klein beginnen door wat nieuwe standjes uit te proberen of je kunt het groter aanpakken door seksspeeltjes aan je seksspel toe te voegen. Wat je ook beslist, doe het rustig aan en geniet van het ontdekken van elkaars lichaam op een andere manier.

Als je besloten hebt om vibrators, cockrings of andere speeltjes te gebruiken tijdens de seks op vakantie, zorg er dan voor dat je het eerst met je partner bespreekt. Jullie moeten je er beiden comfortabel bij voelen en het is belangrijk om af te spreken waar de grenzen liggen.

Stelletje eet aardbeienHaal het meeste uit je eten

Voorspel is een belangrijk onderdeel van seks en voor de meeste stellen hoort orale seks daar ook bij. Als je daar niet van houdt vanwege de smaak, maak dan gebruik van voedsel en ervaar hoe verschillende soorten eten het daar beneden beter doet smaken. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld aardbeien, kiwi’s en vanille-ijs eten, terwijl ananas de beste keuze is voor mannen om zichzelf een zoetere smaak te geven. Pro tip: vraag je partner om het aan je te voeren om de seksuele spanning nog meer te verhogen.

Vergeet je thuisroutine

Als je thuis bent is het makkelijk om in een routine te vervallen als het aankomt op seks. De verantwoordelijkheden die je hebt in je leven eisen hun tol, maar op vakantie is het tijd om dit los te laten. Haal eruit wat er in zit en geniet van wat spontaniteit. Je hoeft je aan niemands tijdschema te houden en dat betekent dat niks jullie in de weg zit.

Doe het rustig aan en neem elke ervaring en gevoel in je op. Wees impulsief door seks te hebben in de douche of doe het midden op de dag als je terug bent in je hotelkamer om wat te rusten. Door je partner iets in het vooruitzicht te stellen en hierdoor zijn of haar opwinding te verhogen, zul je merken dat je nog betere seks hebt, dus hang dat sexy lingeriesetje in de kamer of stuur hem of haar een ondeugende foto van jezelf in de badkamer.

Als je uit eten bent en je voelt een stoute bui opkomen, ga dan naar het toilet en doe je slipje uit. Ga terug naar de tafel, geef je partner stiekem je slipje en zie hoe hij of zij zich met een blik van verlangen door de volgende gang heen worstelt.

Leer elkaar nog beter kennen

Veer op borstHaal het meeste uit jullie tijd samen zonder afleidingen door elkaar nog beter te leren kennen op een intieme manier.

Onderzoek elkaars lichamen met jullie handen, tong en lippen en vergeet niet dat andere texturen voor extra opwinding en passie kunnen zorgen. Ga bijvoorbeeld eens met een zachte veer over je partners lichaam en laat hem of haar smeken om meer.

Vraag elkaar wat jullie graag een keer willen doen en onthoud dat het bedrijven van de liefde net zo emotioneel en mentaal als fysiek is, dus ook het opwinden van de geest leidt naar betere seksuele ervaringen.

Wat is jouw beste tip voor fijne of hete seks op vakantie?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.