leuke avond

Tips voor een leuke avond

Door:
-
Op:
-

Heb je al plannen voor deze avond? Stuur je partner eens een spannend berichtje en spreek af op een vreemde plaats. Sms bijvoorbeeld alleen de straatnaam, dan kan je partner daarnaartoe komen en dan wacht je hem of haar op met een roos of een ander romantisch cadeau. Dat is nog maar het begin van een leuke avond. Ga gezellig samen eten, een filmpje pakken of ergens een wijntje drinken met een hapje erbij. Het kan allemaal het begin zijn van een leuke avond, die misschien wel heel spannend afloopt!

Een leuke avond organiseren

  1. Vraag je eens af wat jouw geliefde graag doet? Waar wordt hij of zij blij van? Speel daar dan op in als je een leuke avond organiseert. Is jouw lief een filmfanaat? Plan dan een bioscoopavondje. Is ze een sushi liefhebber? Dan weet je dat een avondje in haar favoriete sushi tent garant staat voor succes. Maar ook als je partner dol is op lekkere massages zijn er genoeg mogelijkheden. Boek een massage voor jullie samen of haar zelf je massagekunsten uit de kast!
  2. Zorg voor een fijne voortzetting bij jullie thuis. Zorg dat er lekkere hapjes en drankjes zijn en steek wat kaarsjes aan. Het wordt nog leuker als je wat gedronken hebt en lekker in de stemming komt.
  3. Geniet van alle aandacht die jullie voor elkaar hebben. Zet je telefoon uit en zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden. Eens in de zoveel tijd is het goed om zo’n avond in te plannen en alleen maar oog te hebben voor elkaar

Maak het nog spannender

Nog een idee voor een extra spannende avond: als je allebei eigen vervoer naar huis hebt, kun je vooraf thuis al briefjes neerleggen en zorgen dat je partner eerder thuis is. Zet er bijvoorbeeld op dat hij alvast op bed gaat liggen of dat hij de douche aan zet. Allemaal leuke dingen want bij thuiskomst heb je nog geen idee wat je aan gaat treffen, maar reken er maar op dat het erg spannend is en leuk zal worden. Zo zie je maar, een leuke avond kun je met ene paar kleine dingen al regelen.

Hoe ziet een leuke avond er voor jou uit?

1 Reactie

  1. Swingers . schreef:

    Samen een leuke avond bij ander koppel 4 kameraden schaars gekleed begonnen wij ons spel met kaarten of teerlingen iemand die 6 smeet beveelde kom bh uit dan weeral een man slipje tot we spiernaakt waren dan kom lik eens aan mijn poesje , dan kus mijn eikel tot wij zegden genoeg nu wel ik neukte vrouw van onze vriend ons vriendin pasten bij mekaar seks duurde niet zo lang maar mijn vrouw gierde kom doe verder ik kwam al 2 maal klaar ze was niet te blussen en wij dronken een likeurtje en offerden dan dappere tong kusjes .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.