tips voor spannende seks

Tips voor spannende seks

Door:
-
Op:
-

Seks is fijn en als je een relatie hebt zorgt het voor een sterkere band tussen jullie. Maar ook als je single bent is seks belangrijk om goed in je vel te zitten. Het is dan ook wel zo leuk om de seks spannend te maken en houden. Elke keer hetzelfde riedeltje herhalen is voor niemand spannend. Wil jij ook weer genieten van écht lekkere seks? Volg dan onze tips voor spannende seks op!

1. Bespring elkaar op spannende plaatsen

Natuurlijk is het fijn om thuis in de slaapkamer seks te hebben, maar voor de afwisseling is het goed om zo nu en dan eens een andere plek te zoeken. Dit kan tijdens een overnachting in een hotel zijn, ’s avonds op het strand of op jullie eigen keukentafel. Is dit voor jou allemaal niet spannend genoeg? Lees dan onze blog over Bizarre sekslocaties voor wat extra inspiratie.

2. Stoeien

Je kunt voordat je aan de seks begint samen stoeien. Plaag elkaar een beetje, hou een kussengevecht of kietel elkaar uit. Je zult merken dat jullie door het lichamelijk contact dat jullie hebben al snel in de mood komen!

tips voor spannende seks

3. Praat over seks

Één van de belangrijkste tips voor spannende seks, zo niet dé belangrijkste. Door te vertellen wat je lekker en opwindend vindt, kan de ander hier op inspelen en kunnen jullie nieuwe dingen proberen. Misschien lijkt het je bijvoorbeeld spannend om een keer anale seks te proberen. Hier hoef je je helemaal niet voor te schamen, misschien vindt je partner het ook wel een opwindend idee! En als dat niet zo is, zijn er vast andere fantasieën die jullie wel allebei zien zitten.

 

4. Bind elkaar vast

Als je wat meer spanning wilt in jullie seksleven, dan kan het een goed idee zijn om je eens te verdiepen in BDSM. Geef de touwtjes uit handen en geef je over aan je partner. Of misschien lijkt het je juist opwindend om zelf aan de macht te zijn en je partner vast te binden! In onze blog BDSM voor beginners vind je alle informatie die je nodig hebt voor jullie eerste keer BDSM. Lijkt het je wat? BDSMstore.nl heeft een ruim assortiment aan bondage producten.

Heb jij ook tips voor spannende seks? Laat het ons weten in een reactie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.