De clitoris

Trots op je clitoris

Door:
-
Op:
-

Wat is het?
De clitoris van de vrouw is dat gevoelige, veelgezochte geslachtsdeel. Net als de penis zit deze vol met zenuwuiteinden en is stimulatie daar het meest effectief voor vrouwen – meestal eindigend in een orgasme.

Waar is hij?
Aan de bovenkant van de schaamlippen, de clitoris is dat kleine erwtachtige bobbeltje, hoewel de grootte en vorm kunnen verschillen. Een vleesachtige “bovenkant” beschermt de clitoris, deze trekt zich terug wanneer de vrouw opgewonden raakt.

Hoe werkt het?
Wat je voelt (of ‘ie nou van jou of van je partner is) is eigenlijk de bovenkant van de clitoris. Deze is verbonden met een systeem van gevoelig weefsel wat een grote invloed heeft op de vrouwelijke genitaliën. Wanneer een vrouw opgewonden wordt vult deze zich met bloed en wordt veel gevoeliger – net zoals een penis eigenlijk.

Hoe moet ik ermee omgaan?
De clitoris is erg gevoelig. Hij kan reageren op aanraking, wrijven, likken, zuigen of door de druk van een vibrator of een penis tijdens de seks. Voor sommige vrouwen kan het zó gevoelig zijn dat directe stimulatie zelfs pijnlijk is. We worden allemaal op een andere manier opgewonden, toch? Dus als je niet zeker weet wat ze wil, vraag het haar dan. Als je je op je gemak voelt bij je partner en het idee hebt dat je het over zulke intieme dingen kunt hebben, dan zal ze alleen maar respect hebben voor het feit dat je wil weten hoe ze behandeld wil worden. Met hulp, respect en ervaring zul je snel de weg weten.

Sextoys
Leuk speelgoed om je clitoris mee te verwennen bestel je discreet online!

Tagged in:, ,

1 Reactie

  1. guderian schreef:

    ik lik en zuig graag aan haar clitoris , ze vind het fijn 69 doe ik graag dan pijpt ze ( afzuigen ) en met die stand 69 kan ik lekker haar kutje likken tot ze kletsnat is en als ik niet meer kan afremmen ja dan maar sperma spuiten in haar lief mondje .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.