Het lijfje van de vrouw

Trots op je lijfje

Door:
-
Op:
-

Vrouwen houden er van als zij complimentjes krijgen. Ze willen graag dat de mannen naar hun kijken en de aandacht op hen richten. Het lijfje is dan van groot belang.

Hoe verzorg jij je lijfje?

Je lichaam verzorgen is van groot belang, zeker als je trots wilt zijn op jezelf, maar het is ook fijn als je de tijd aan jezelf hebt en jezelf even kunt masseren, insmeren met zalf en even kunt scrubben. Je lichaam gaat er weer van stralen en dat heeft de huid dan ook nodig. Eens in de week kun je een avondje in plannen voor jezelf en dan kun je je lichaam eens alle tijd geven die hij nodig heeft, gun jij jezelf die tijd ook? Je kunt die tijd ook samen inplannen en dan kun je extra van elkaar genieten.

Tips voor een extra mooi lijfje

Je wilt weten hoe je een extra mooi lijfje kunt krijgen en behouden, dan hebben we een aantal tips voor:

  • Neem de tijd als je in de douche gaat of een bad gaat nemen, verzorg je lijfje dan extra goed. Het is belangrijk dat je lekkere crème gaat gebruiken zodat je lichaam tot rust kan komen.
  • Een massage op zijn tijd doet de huid weer stralen. De spieren komen even los en je voelt jezelf weer fitter.
  • Je krijgt meer energie van een ontspannende massage, of een lekker bad met rustgevende olie.
  • Gun jezelf de tijd om je lijfje te verwennen! Je lichaam is de hele dag in de weer en dan kun je nu ook kijken hoe hij tot rust kan komen.

1 Reactie

  1. Vrouw met afhangers . schreef:

    Trots op je lichaam wel dat is hetgeen veel vrouwen jong of oud graag willen mooie borsten het mooiste aan een vrouw ( zeggen veel kameraden ik ook ) maar als iedereen zichzelf kon maken te dik of te dun ( panlatten ) en afhangers , topless paraderen zouden er veel willen mooie borsten laten maken door chirurgen ( die schatrijk worden ) kan alleman niet betalen .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.