ultieme seksmoment

Seksverhaal – Het ultieme seksmoment

Door:
-
Op:
-

Schat, welk standje vind jij het lekkerst? En waar heb je vandaag zin in? Deze vragen komen bij jou ook vast wel eens voorbij als je een partner hebt. De ander wil je lekker verwennen en graag extra zijn best doen, dus denk er eens goed over na wat jij echt lekker vindt en deel dat met elkaar. Dan zul je seks hebben waarvan je gaat smelten. En jouw ultieme seksmoment ervaren. Lees hier mijn ultieme seksmoment.

Het ultieme seksmoment

Gisteren was het zover, ik stond mijn haren te kammen toen mijn vriend naar me toekwam. Hij nam de borstel over en begon door mijn haren te kammen Daar word ik zo opgewonden van. Ik draaide me om, sprong op hem en we maakten allebei al aanstalten om naar de slaapkamer te gaan. Hij deed mijn kleding uit en begon me overal te zoenen. Hij zette de douche aan en tijdens de douche kwam het allemaal naar buiten. Wat hadden wij ontzettend veel zin. We genoten intens van het lekker warme water, stromend over onze stomende lichamen.

Het hoogtepunt

Hij pakte de douchekop, zette hem op een andere stand en bracht de straal bij me naar binnen. Wat was dat een heerlijk moment. Ik voelde dat ik bijna op mijn hoogtepunt kwam en hij gaf snel de douchekop aan mij. Daarna bezorgde hij me een heerlijk orgasme met zijn mond. Dit was een moment om echt van te genieten, ik sta er van versteld hoe heerlijk voorspel met de douchekop kan zijn. Hij deed het daarna nog drie keer en toen was hij zelf aan de beurt. Ik nam hem mee naar de slaapkamer, ging tussen zijn benen liggen en een paar minuten later was ook hij heerlijk klaargekomen. Dit hebben we die avond nog vaak over gedaan.

Wat is jouw ultieme seksmoment? Laat het ons weten in een reactie!

1 Reactie

  1. Ikwil0ook1 schreef:

    Ja dat klinkt lekker

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.