Vagina strakker

Vagina Strakker

Door:
-
Op:
-

Vraag:

Ik heb gehoord over gel die de vagina tijdelijk strakker maakt. Ik heb twee kinderen en voel me niet echt anders, maar misschien is het al zo lang geleden dat ik seks heb gehad dat ik het niet meer weet!

Werken die gels, en zijn ze veilig? Ik heb mijn man gevraagd of ik te slap aanvoel en hij zegt van niet, maar ik denk dat hij geen ja durft te zeggen omdat hij me niet wil kwetsen!

Inge zegt:

Ik denk eerlijk gezegd dat het geldverspilling is. Zelfs als je iets merkt, zal het zo weinig zijn dat het niet veel nut heeft. Ook kunnen ze irriteren. Wat je wel kunt doen is beginnen met ‘kegel’-oefeningen.

Deze vragen wel inspanning en zijn niet zo makkelijk als het aanbrengen van een gel, maar ze maken je wel strakker als je ze vaak genoeg doet. Dit moet je doen: zoek eerst de goede spiergroep door tijdens te plassen even je plas op te houden. Concentreer je op deze spier, knijp hem samen, alsof je de wand van de vagina samenknijpt.

Werk naar dagelijkse sets van 10 toe, knijp steeds twee of drie seconden en laat weer los. Dan, sets van 25. Uiteindelijk moet je naar 5 keer 25 per dag toewerken, en 5 seconden lang samenknijpen. Doe dit een paar maanden, en je voelt als nieuw!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.