Jezelf verwennen

Van jezelf genieten doe je zo

Door:
-
Op:
-

Van jezelf genieten doe je zo, lees hier wat leuke dingen die je zelf kunt gaan proberen en wie weet heb je meteen een heel geslaagde avond. Je kunt tijd vrij gaan maken voor jezelf, maar hoe pak je dat aan? Alle afspraken die je over 3 weken hebt staan ga je annuleren, je gaat er namelijk voor zorgen dat je eens wat meer tijd krijgt voor jezelf. Voor die avonden ga je nu alvast leuke dingen inplannen en alvast inkopen doen natuurlijk. Wat dacht je van een leuke film, kaarsjes, lekkere chips en misschien alvast wat dingen die in de aanbieding zijn die je dan ook lekker op kunt snoepen!

Verwen jezelf

Je kunt jezelf verwennen door een avondje vrij te pakken en dan eens nader tot jezelf te komen. Kijk een spannend film en ga er dan voor zorgen dat je lekker in de stemming komt. Telefoon uit, gordijnen dicht en kaarsjes aan deze avond ga je niet gestoord worden en kun je voor jezelf gaan kiezen. Het is heerlijk als je eens een avondje met jezelf bent want dan kun je bij jezelf verwennen en de heerlijkste plekjes gaan ontdekken. Heb jij daar ook wel zin in? Leef je dan nu uit en kies nu voor jezelf en ga lekker genieten, verwennen verwennen… het echte verwennen doe je zelf!

Doe het nu verwennen maar!

Het is goed dat je tijd en aandacht aan jezelf gaat geven. Hier kun je nu mee gaan starten door er voor te kiezen om jezelf een avondje vrij te geven, kijk een romantische film en dan word je vanzelf in de stemming gebracht!

4 Reacties

 1. maat van aftrekker . schreef:

  Mijn beste kameraad is vrijgezel gebleven ik zegde " reden maat " ben al tevreden mij af te trekken mijn schoonzus is een echte hoer en broer een te kalme man .

 2. joske van linkeroever schreef:

  ik zou ook eens een sexmaat hebben dat we mekaar eens lekker kunnen verwennen,ik kan zeer ver getrokken worden waar ik zo van geniet

 3. joske van linkeroever schreef:

  Als je voorzichtig bent moogt je me ook neuken
  en me volschieten,laat maar iets horen voelen
  doen we later,zeer heet en proper,kan veel hebben beginnen met tongkussen en trekken

 4. joske van linkeroever schreef:

  Hier op linkeroever word een stukje afgetrokken
  is een bosjes weide waar je lekker en ongezien
  kunt genieten !0477389536 na eind van de maand .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.