veilig vrijen

Veilig vrijen van groot belang

Door:
-
Op:
-

Veilig vrijen is belangrijk en het kan ook spannend worden gemaakt. Vrijen met een condoom is ook heerlijk namelijk. Gisteren was het zo ver, ik zou voor het eerste die leuke jongen van de chat ontmoeten. We kennen elkaar nu al ruim drie maanden en we hebben wel echt een oogje op elkaar. We zijn iedere avond blij elkaar te zien op de computer en tussendoor sturen we elkaar berichten en we houden elkaar ongeveer de hele dag op de hoogte. We lijken wel getrouwd, maar nu gaan we elkaar dan eindelijk ontmoeten! Ik heb er zoveel zin in en kijk er echt naar uit! Gisteren was het moment daar… daar stond hij, met zijn mooie blonde haar en zijn prachtige blauwe ogen…

De eerste kus

Ik keek hem aan, hij keek naar mij en de eerste kus had al plaatsgevonden voordat ik me er goed en wel van bewust was. “Je bent mooi, zullen we samen wat gaan drinken?” Dat waren de eerste woorden die hij tegen me zei en ik kon alleen maar ja knikken. Nadat we samen wat hadden gedronken zijn we naar zijn appartement gegaan. We hebben samen een film kijken en wat wijntjes gedronken. Uiteindelijk was het al zo laat dat hij niet meer wilde dat ik naar huis ging, dus ben ik blijven slapen…

In de avond gebeurde het…

Ik lag op zijn bed, hij kwam naast me liggen en hield me vast. Hij pakte me nog eens goed vast en keek me aan, kuste me op mijn mond en we keken elkaar echt in de ogen. “Ik hou van je” zei hij, “ik ook van jou” zei ik. Van het één kwam het ander, we hadden fantastische seks en hebben heerlijk genoten.

Veilig vrijen is ook heerlijk

We hebben de liefde bedreven met condoom, uiteraard, maar dat deed niets af aan de geweldige seks. Veilig vrijen is ook heerlijk! En daar lagen we dan samen, het was een heerlijke ervaring die nog vele malen mag volgen!

1 Reactie

  1. Betrouwbare neuker . schreef:

    Wat is nu feitelijk veilg vrijen en neuken met mijn betrouwbaar vriendinnetje is zalig neuken met een condoom ( zaadzakje ) spuiten neen me laten pijpen en haar neuken schenken mij een hels genot ga naar een hoer anders waarom die heeft schrik( venerische ziekte ) en teveel klanten op een avond ( ze komt klaar met haar pooier ) ja mijn broer .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.