Veilig vrijen!

Veilig vrijen heb je zelf in de hand!

Door:
-
Op:
-

Veilig vrijen!

De voorbehoedsmiddelen zijn er erg veel. Het is daarom belangrijk dat je de tijd neemt om samen te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt de pil slikken, maar dan ben je niet beschermd tegen een SOA, als je een condoom gebruikt is dat wel. Maar er is altijd een kans dat een condoom kapot gaat, dan is het goed om OOK aan de pil te zijn, dan heb je namelijk een dubbele bescherming.

De pil

De pil zorgt er voor dat je iedere dag alert moet zijn, je moet de pil namelijk niet vergeten. Slik je de pil trouw iedere dag dan is de kans dat je toch zwanger wordt erg klein. Het is daarom belangrijk dat je weet welke soorten hierin zijn en dat je weet hoe het er voor staat met pilgebruik. De arts kan je hierover erg goed informeren.

Condooms

De condooms zijn er om veilig te kunnen vrijen en een SOA tegen te gaan. Ga je met iemand naar bed en heb je geen idee of dat die persoon een SOA heeft? Gebruik dan altijd een condoom, het is beter om goede maatregelen te nemen dat er na een paar dagen achter te komen dat je ineens opgezadeld zit met een SOA.

1 Reactie

  1. Raadgever . schreef:

    Veilig vrijen zodus nergens een venerische ziekte gaan oprapen vrij dan met uw betrouwbare vrouw of vriendin en loop niet naar vuile straathoeren .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.