veilige seks

Veilige seks

Door:
-
Op:
-

Veilige seks is van groot belang. Je hebt misschien al meerdere partners gehad en je wil geen soa overdragen dus let er goed op dat je altijd veilige seks hebt. Je kunt dan namelijk geen SOA overdragen, de kans is dan in ieder geval een stuk kleiner. Je kunt een condoom gebruiken. Zo voorkom je soa’s en zorg je er tegelijkertijd voor dat zij niet zwanger raakt. Als zij daarnaast ook nog aan de pil is zijn jullie helemaal goed bezig. Zo maken jullie de risico’s zo klein mogelijk en kunnen jullie zorgeloos genieten.

Waarom veilige seks?

Je wil niet zwanger worden en je wil geen SOA, maar je wil wel genieten van de seks. Dan is het belangrijk dat je nadenkt over veilige seks. Als je de juiste maatregelen hebt genomen voor veilige seks kunnen jullie van elkaar genieten zonder je zorgen te maken. Maar er zijn ook mensen die geen seks willen met condoom, simpelweg omdat ze het niet fijn vinden. Meestal is het een kwestie van even wennen, als je namelijk bijna je hoogtepunt bereikt dan denk je alleen daar aan en denk je niet aan het condoom. Je kunt maar beter aan de toekomst denken en veilige vrijen!

De betekenis van veilige seks

Veilige seks is voor iedereen van groot belang, een SOA wordt namelijk overgedragen door onveilige seks. Let hier dan ook goed op en zorg dat je van de seks kunt genieten. Die kans heb je, dus laat je hier dan niet uit praten. Neem een verstandige keuze en zorg dat je samen geniet van de seks op een veilige manier. Het vrijen kan op deze manier heerlijk zijn, en je weet bijna 100% zeker dat je geen SOA oploopt en niet zwanger wordt. Ook dat is natuurlijk een prettig idee als je nog geen kinderen wil.

1 Reactie

  1. Betrouwbare neuker . schreef:

    Veilige seks niet mooielijk laat u neuken door uw lieve propere man of vriend mij laten afzuigen schenkt mij een hels genot , hoertjes die hebben daar geen tijd voor hoeveel klanten krijgen die elke nacht ? zatlappen vuilerikken etc maar het is hun beroep .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.