Experimenteren

Verder gaan in je gedachten

Door:
-
Op:
-

Als je iemand hebt ontmoet dan ben je vaak in de zevende hemel. Je vraagt je af of diegene je leuk vindt, maar in plaats van daar aan te denken kun je ook denken wat zal er gebeuren als we elkaar zien. Je kunt elkaar eens flink vast pakken, elkaar laten voelen wat je voor elkaar voelt en alle hoeken van de kamer samen ontdekken.

Standjes proberen

In je fantasie kun je leuke standjes proberen, stel je eens voor dat jij staat en hij ligt of andersom, hoe zou dat er aan toe gaan? Je krijgt er een goed beeld van als je het in je gedachten zo echt mogelijk laat lijken, ook al moet je dan een keer lachen omdat je denkt dat het niet goed gaat, het zorgt er voor dat je wil experimenteren en als je elkaar ziet, dan heb je pas echt zin.

Experimenteren kan beginnen

Als je weet waar je moet beginnen dan kun je steeds verder gaan in je gedachten. Heb jij er ook al zin in? Nodig de ander dan eens bij je thuis uit en probeer er achter te komen waar je samen zin in hebt. Ga je fantasie├źn eens werkelijkheid maken en geniet samen van die mooie dagen. Het kunnen avonden zijn maar ook dagen dat je samen in bed door brengt en mooie dingen gaat ontdekken. Er zijn zoveel standjes die je nu samen kunt proberen, laat het eens op je afkomen en ontdek waar jij van houdt.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.