De verleiding weerstaan

Verleiding weerstaan

Door:
-
Op:
-

De verleiding weerstaan

De verleiding weerstaan kan soms moeilijk zijn! Maar hoe ga je hier mee om?

Verleiden

Je kunt elkaar op verschillende manieren gaan verleiden. Ga je samen een film kijken, ga je een striptease opvoeren of trek je gewoon niets aan? Het zijn allemaal manieren om elkaar te kunnen verleiden, maar hoe werkt het bij jou?

De ander verleiden

Je kunt de ander eens gaan  verleiden door slagroom te nemen en dit op de ander te smeren, je kunt het er af gaan likken, maar wil je extra ondeugend zijn? Spuit de slagroom dan op jou en kijk eens of dat de ander het er af durft te likken. Trek je kledingstukken een voor een uit en als de ander niets doet… dan ga jij toch jezelf masturberen? Ervaar dan maar eens hoe snel de ander de verleiding niet meer kan weerstaan.. Het wordt volop genieten!! Het is belangrijk dat je open gaat staan voor nieuwe activiteiten, laat je fantasie maar eens werken en zeker weten dat jij de ander ook heerlijk in de verleiding kunt brengen. Ga daarom nu op zoek naar jouw grenzen en zorg er voor dat je deze gaat verleggen. Samen kun je dat op een snelle manier doen, kom er nu achter waar jouw grenzen liggen en ga maar eens genieten!

 

1 Reactie

  1. 2 kameraden . schreef:

    Wat is het mooiste aan een vrouw een kut met wol erop neen haar 2 mooie stijve nogal dikke borsten en lekkere tepels om aan te zuigen , met wat pronken veel mooie rondborstige vrouwen met open kleed ik en kameraad hebben de truc gevonden wij hebben dan een spiegelbril en vragen wat kost dit of dat , ze moet zich bukken en wij maar loeren dan .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.