Seks speeltjes

Tankstations gaan uit “Nood” vibrators verkopen

Door:
-
Op:
-

De geboren brabander is voor zover bekend als eerste pomphouder in Nederland die naast brandstof, tabak, gehaktballen en snoepwaren seks speeltjes verkoopt in zijn tankstation.

“Met Prinsjesdag is bekend geworden dat de accijnzen op brandstof opnieuw omhooggaan. Dan móét je wel als ondernemer scherp en creatief blijven. Anders wordt het pompen of verzuipen”, zegt Smits. De eerste vibrators worden volgens Smits zonder schroom gelijktijdig met de benzine afgerekend. “Klanten zeggen er steevast bij dat het om een cadeautje gaat”, grinnikt hij.

De verkoop van spannende speeltjes worden door de Amerikaanse oliemaatschappij Texaco niet geapprecieerd. “Wij zijn hier echt niet blij mee”, zegt een woordvoerder. “Maar we kunnen er niets aan doen omdat het om een zelfstandige ondernemer gaat die brandstof bij ons afneemt.”

Smits vindt het hypocriet dat er bij de oliemaatschappij negatief over zijn sekshandeltje aan de pomp wordt gesproken.

Hij zegt: “Onzin. Het is een doorbraak voor de traditionele pomphouders. Er rust echt geen taboe meer op die producten. Je kunt er bovendien een leuke winst mee pakken. We worden al uitgeknepen door de lage marges op brandstof. Dan zoek je als ondernemer naar nieuwe expansiemogelijkheden.” De overheid dwingt hem, naar eigen zeggen, om het hoofd boven water te houden. ,,Geld verdienen met diesel en benzine is er niet meer bij.”

In het rustieke dorp wordt intussen volop gesproken over de speeltjes van Smits. ,,Ze vinden het te gek dat ik lef en durf heb om dergelijke producten aan de man te brengen.”

De brancheorganisaties van tankstations in ons land, Bovag en BETA, vinden het een geniale oplossing om omzetderving tegen te gaan.

“Pomphouders verdienen door de hoge accijns op brandstof en tabakswaren nauwelijks nog iets. Ondernemers worden daardoor steeds creatiever”, aldus BETA-voorzitter Ewout Klok.

Bovag ziet duidelijk ook nieuwe kansen voor ondernemers. “Onze leden zoeken nieuwe afzetmarkten. Het assortiment in tankshops is sowieso de laatste jaren drastisch uitgebreid. Nee, wij hebben hier absoluut geen moeite mee”, zegt woordvoerder Paul de Waal.

De seksattributen van Smits staan in de erotische zone van de tankshop. Kinderen kunnen er niet bij en de spullen staan achter glas. ” Ik voorspel dat nu ook collega’s overstag gaan en speeltjes gaan verkopen.”

Toch liever online en discreet bestellen Surf dan naar deze winkels?
Ero Discount
De Sexshop
Vibrator Kopen
Lingerie Bestellen
Bdsm Store

2 Reacties

  1. 2 vingeraars . schreef:

    Waarom moet een vrouw een vibrator kopen ? is ze soms te lui om haar kutje te vingeren zelfbevrediging , wel mijn maat en ik zullen GSM nummer sturen en als ze ons sms sturen zo snel mogelijk zijn we klaar om ze te vingeren , als ze ons de brandstof betalen van onze rit zijn wij al tevreden .

  2. Toerist . schreef:

    Als wij op reis gaan en landkaart niet meer nodig GPS nu ( anders vrouw als gids ) wel op snelweg moet ik piloot spelen , uit verveling kan ze dan makkelijk haar kut vingeren , in orde ja ?

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.