5 voordelen vibrators

Vijf extra voordelen van een vibrator

Door:
-
Op:
-

Vrouw orgasmeVibrators. We geven het misschien niet toe, maar de meeste vrouwen hebben er één in bezit of hebben we eens nagedacht om er één te kopen. In feite heeft 44% van de vrouwen tussen de 18 en 60 jaar wel eens een persoonlijke vibrerende assistent gebruikt. We kennen allemaal de voor de hand liggende redenen om een vibrator aan te schaffen: om te genieten van regelmatige bevrediging en krachtigere orgasmes. Maar wist je dat het gebruik van deze trillende vriend ook andere voordelen kent?

Het gaat niet alleen maar om het plezier dames. Hoewel dat natuurlijk wel de hoofdzaak is. Benieuwd welke voordelen een vibrator nog meer heeft? Check dan snel deze vijf extra redenen waarom je wat vaker zou moeten zoemen met je vibrator.

  1. Je leert je lichaam echt goed kennen

Een vibrator helpt niet alleen om jou naar de zevende hemel te brengen, maar met dit apparaat leer je ook wat je wilt tussen de lakens. Hoe meer je je lichaam leert kennen en je er achter komt wat en hoe jij je lichaam stimuleert, hoe meer je deze kennis kunt toepassen op jouw seksleven. Zowel alleen als met een partner kun je sturen in jouw seksavontuur waardoor je ongetwijfeld voldaan raakt.

Zodra je weet waar jouw triggers zitten die je een climax bezorgen, ben je beter in staat om ook je partner te helpen om zijn gevoelige plekjes te leren kennen. Belangrijker dan dat, het gebruik van een zoemende masseur doet je ontdekken hoe je lichaam in elkaar steekt, maakt je bewust van jezelf en ook van je eigen lichamelijke gezondheid. Het verkennen van je lichaam en de controle over je eigen orgasmes nemen is niet alleen leuk, het is ook helemaal gezond.

  1. Seks met je partner wordt nog beter

Één van de grote voordelen van een sekstoy is dat je hem niet alleen bij een solo-activiteit hoeft te gebruiken. Je kunt hem ook makkelijk meenemen in een avontuurtje met je partner. Er wordt wel eens gezegd dat mannen zich geïntimideerd voelen door de omvang, het uiterlijk of de trillingen van zo’n speeltje. Maar neem van mij aan dat dat lariekoek is. De eerste keer zal hij misschien aarzelen, maar je man zal al snel ontdekken dat het fijn is om betrokken te worden bij jouw vibrator gebruik.

Het maakt seks aantrekkelijker en je lief zal meer betrokken zijn. Volgens mijn partner voelde het alsof het delen van mijn genot ons dichter bij elkaar bracht. Dus heb vertrouwen in elkaar in de slaapkamer. Laat je geliefde de vibrator eens bedienen en laat hem bepalen hoe hard of zacht de trillingen gaan. Laat hem de plekjes stimuleren waar jij helemaal wild van wordt en je wordt in tienvoud beloond. Seks wordt extra spannend als je een vibrator gebruikt en het smaakt zeker naar meer.

  1. Verwen je hele lichaam met de vibrator

Wanneer je een vibrator in huis haalt, wil dat niet direct zeggen dat je hem enkel moet gebruiken om er mee te penetr5 voordelen vibratorseren. Integendeel! Ontdek nieuwe plekjes om te stimuleren, zoals je tepels, je liezen en clitoris en experimenteer ermee. Probeer je vibrerende speeltje op je hele lichaam. Het is niet voor niets dat bij een dildo party vaak gevraagd wordt om het trillen uit te proberen op het puntje van je neus. Wist je dat het puntje van je neus veel gevoeliger is voor trillingen dan andere lichaamsdelen?

Een vibrator is eigenlijk een persoonlijke masseur die je over je hele lichaam kunt gebruiken. En ook hier geldt dat je dat alleen of samen kunt doen. Op deze manier wordt het gebruik van een vibrator ontspannend en rustgevend. Streel je huid met een wand massager; begin bij je nek en werk langzaam naar beneden. Laat je partner strelende bewegingen maken en als je het lekker vindt, kun je er een fijne massageolie bij pakken, zodat hij het met zijn handen over kan nemen.

  1. Gezonder door een vibrator

Volgens een recente studie van een Amerikaanse universiteit hebben vrouwen die vibrators gebruiken over het algemeen vaker een gynaecoloog bezocht in het afgelopen jaar. Ook voeren deze vrouwen vaker een maandelijks zelfonderzoek uit. Dit zorgt ervoor dat deze dames bewuster zijn van hun lichaam en alert zijn op mogelijke afwijkingen. Daarnaast melden de vrouwen die vibrators gebruiken vaker positieve seksuele ervaringen. Dan kun je denken aan een hoger libido, een betere bevochtiging van de vagina, minder pijn en kwaaltjes en een betere algemene functie, aldus het onderzoek.

Kortom, een vibrator voelt niet alleen geweldig, ze helpen je ook geweldig voor jezelf te zorgen. Kies één die gemaakt is van de beste materialen, zoals medische siliconen, en dat je hem na elk gebruik wast met een goed reinigingsmiddel, zoals een toycleaner. Hierdoor wordt zowel de vibrator als de hygiëne beschermd.

  1. Veilig experimenteren met seks

Hoewel mensen zich wel eens zorgen maken over de veiligheid van het gebruik van een vibrator, is inmiddels bewezen dat een vibrator helemaal niet schadelijk is voor de gezondheid. Wetenschappers hebben ontkracht dat deze heerlijke apparaten schade zouden kunnen veroorzaken, zoals gevoelloosheid en aantasting van de zenuwen. De medische wetenschap heeft gezorgd dat hierdoor vibrators populairder werden dan ooit tevoren. Dus dames, blijf gewoon lekker genieten.

Het is al lang geen schande meer om een trouwe vriend aan te schaffen die je kan verwennen. Ongeacht of je hem lekker voor jezelf houdt of hem wel wilt delen met je partner, vibrators zijn een gezonde uiting van je seksualiteit. Hoewel we niet allemaal openlijk er over willen of kunnen praten, steeds meer vrouwen gebruiken ze. En dat is een goede zaak!

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.