Condooms

Condooms

Door:
-
Op:
-

Het is alleen maar goed dat mensen zien dat jij beschermt seks hebt. Je bent goed bezig als je wel condooms koopt. Je laat zien dat jij op een veilige manier seks wilt hebben en je doet er alles aan om dat ook zo te laten lopen.

Welke condooms moet ik gebruiken?

Er zijn verschillende soorten condooms op de markt. Zo heb je verschillende maten, maar ook heb je een condoom met smaak er aan. Het soort condoom dat je gaat kopen is ook afhankelijk van de maat van de penis. Meestal hebben mensen de standaard maat nodig, maar het kan ook zijn dat iemand groot geschapen is en dan is er een grote maat nodig.

Voorkom een SOA met condooms

Het is dus goed wanneer jij seks wilt hebben dat je condooms in huis haalt. Schaam je niet om deze te kopen, want het laat juist zien dat jij veilig en beschermt seks wilt hebben. Tevens als je gebruik maakt hiervan dan bescherm je je ook nog eens tegen SOA’s. Kortom een condoom is een goed voorbehoedmiddel waar jij veel plezier mee kunt beleven tijdens de seks met je vriendin. En wanneer jullie beide niks in huis hebben en ze samen willen kopen? Ga dan samen. Jullie willen samen plezier hebben en veilig vrijen, ga dan ook samen de maatregelen hiertegen nemen.

Je kan ze ook anoniem en discreet bestellen bij www.easytoys.nl hier kun je ook kiezen voor een pakjegemak locatie bij jou in de buurt, zo merkt niemand dat je condooms koopt.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.