voorspel

Voorspel hoort er bij

-
Op:
-

Voorspel is van groot belang bij de seks. Misschien heb jij al wel heel veel zin, maar moet je partner eerst nog even in de stemming komen! Het is dan belangrijk om de tijd de nemen, zodat de ander ook opgewonden kan raken! Je kunt er tijdens het voorspel namelijk voor zorgen dat de ander helemaal wild gaat worden. Ervaar het daarom nu maar eens. De seks kan zomaar veel opwindender en wilder zijn. Als jullie allebei heel erg opgewonden zijn zal de seks nóg beter zijn dan anders. Als je van wilde seks houdt kun je maar iedere keer voldoende tijd steken in het voorspel!

Soorten voorspel

Je voorspel kan altijd anders zijn, je kunt elkaar masseren, strelen, bevredigen met je handen of probeer eens standje 69. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alleen je partner te verwennen of je partner alleen jou en daarna met het echte werk beginnen. Het gaat erom dat je allebei zin hebt en niet meer kunt wachten. Dat is het moment om elkaar eens goed vast te houden en intimiteit te ervaren! Heb je daar ook zin in? Zorg er dan nu voor dat je van dat je van elkaar gaat genieten, dit kan erg uitgebreid zijn, maar het kan ook een paar minuten duren, afhankelijk van waar je zin in hebt en hoeveel tijd je hebt.

Maak tijd voor elkaar

Als je vaak snel even seks hebt, dan kan dat overkomen alsof het moet. Neem daarom eens de tijd voor elkaar, maak tijd voor voorspel. Als je een uurtje vrij hebt, investeer die tijd dan eens in de seks. Je kunt er volop van genieten, als je maar weet waar de ander van houdt. Grijp die kans aan en zorg dat je de ander eens flink gaat verwennen tijdens het voorspel. Hoe wilder hoe beter, ervaar dat nu zelf maar eens.

Tagged in:,

1 Reactie

  1. Groene . schreef:

    Ik was nogal jong en in mijn jeugdjaren kussen en niks meer heeft men dan ondervinding van voorspel ? denk het niet mijn liefje 6 jaar jonger wilde ik te snel neuken ze moest mij het voorspel nog leren maar als ik haar wilde laten pijpen schrok ze zal het gevraagd hebben aan een vriendinnetje die al 6 maand in bed ging met een getrouwde man een week later dan pijpte ze mij zalig en lekker was dat , haar kutje kletsnat likken na vingeren ook .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.