Voorspel met een tongpiercing

Lekker voorspel, met een tongpiercing, kan dat?

Door:
-
Op:
-

Dan is er nog verschil tussen wie dat er een tongpiercing heeft. Als een meisje een tongpiercing heeft kan het voor een jongen even wennen zijn als de vrouw hem gaat pijpen. Het kan even anders aanvoelen, maar dat wil niet zeggen dat het niet lekker is.

Man met tongpiercing

Ook de man kan een tong piercing hebben, dan is het voor de vrouwen even wennen. De man is dan namelijk anders als hij de vrouw gaat beffen, de vrouw zal de tong van de man op een andere manier in zich voelen gaan en anders voelen bewegen. Er zijn mensen die het heerlijk vinden, maar er zijn ook mensen die er niet van houden, het is maar net wat je gewend bent en waar je voor in bent.

De keuze

Of dat je samen een lekker voorspel gaat hebben met of zonder tong piercing, dat hangt er vanaf waar je voor open staat. De een houdt er van en de ander niet en al heeft de ander een tongpiercing, deze kan tijdens het voorspel ook uit worden gedaan als je het samen niet zo eens bent. Doe daarom alleen waar jullie je samen fijn bij voelen, maar het is zeker eens het proberen waard, want voorspel met een tongpiercing kan erg lekker zijn! Neem daarom de tijd samen om het eens te gaan ervaren samen en kijk eens wie van de twee het lekkerste voorspel kan gaan verzorgen met een tongpiercing!

1 Reactie

  1. Zuiger . schreef:

    Een mooie meid met tongpiercing neen doe niet mee dat speldje in eikel van mijn lul en dan janken meisjes soms piercing door de tepels , hoe kan ik dan lekker zuigen en ja bij voorspel wens neen eis ik het .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.