vreemdgaan

Vreemdgaan op een feest

Door:
-
Op:
-

Vreemdgaan op een feestje, je hoort het steeds vaker. Maar hoe denk jij er over? Als je een open relatie hebt is het waarschijnlijk geen probleem. Maar als je de enige bent voor je partner en hij of zij ook voor jou, dan is het zaak om op te passen.

Het kan zijn dat je je best doet om er altijd goed uit te zien en dat mensen interesse in je hebben. Dan kan je wel eens in de verleiding komen… Maar hoe voorkom je dat je ontrouw bent?

Als je naar een feestje gaan kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je samen met je partner binnenkomt. Doe verliefd naar elkaar, maar zorg ook dat je contact houdt met andere mensen. Je kunt elkaar in de tussentijd in de gaten houden en even naar elkaar toe lopen. Geef elkaar een kus of kijk even verliefd naar elkaar, mensen zien dan gelijk dat je bezet bent.

Ga niet in op verleidingen

Als je niet vreemd wil gaan als je bezet bent, ga dan niet in op de verleiding. Kom je in de verleiding? Roep je partner dan even bij je of geef aan dat je al bezet bent. Dat voorkomt spanningen en zorgt voor duidelijkheid. Dit zorgt er ook voor dat je in je relatie geen discussies krijgt over vreemdgaan. Maar de vraag is: wat versta je onder vreemdgaan? Is kijken vreemdgaan? Is zoenen vreemdgaan? Of is naar een ander kijken al vreemdgaan? Sommige mensen vinden het al niet kunnen je naar het andere geslacht kijkt, terwijl een ander zoenen geen probleem vindt…

Wees duidelijk in de relatie

Het is goed om te zorgen voor duidelijkheid in je relatie. Bespreek waar voor jullie de grens ligt en maak afspraken over vreemdgaan. Wat versta je eronder en wat accepteer je wel en niet van elkaar? Als dat voor beide duidelijk is weet je wat je moet doen om je relatie goed te houden. Daar werk je samen aan dus je mag ook grenzen stellen aan elkaar, zeker wat betreft trouw zijn!

1 Reactie

  1. Genieter . schreef:

    Vreemdgaan op feest dat beleefden wij al meermaals met een groepsreis als iedereen zat gezopen was dan sprongen er veel vrouwen spiernaakt in zwemdok en met een andere man neuken , als haar man ( mijn kameraad ) in slaap gevallen was stomdronken was zijn vrouw schrikte er niet voor terug met mij in bed te duiken ( orgiën )

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.