vrijpartij

Ingrediënten voor de ideale vrijpartij

Door:
-
Op:
-

Helaas, een standaard recept voor de ideale vrijpartij bestaat niet. Iedereen beleeft seks op een andere manier. Wat voor de één geweldige seks is, is voor de ander misschien te saai of juist te wild. Maar we kunnen je wel tips geven die bijdragen aan betere seks! In Engeland is een onderzoek gedaan onder honderden Britten. Hieruit is naar voren gekomen dat er een aantal ingrediënten zijn die voor veel mensen de basis vormen voor het recept van de ideale vrijpartij.

Ingrediënten voor de ideale vrijpartij

1. Frequentie: één keer per week

De deelnemers aan het onderzoek werd gevraagd hoeveel keer seks zij nodig vonden om de relatie gezond te houden. Het gemiddelde kwam uit op één keer per week.

2. Tijdstip: ’s avonds voor het slapengaan

De beste tijd voor seks is voor de meesten vlak voor het slapengaan. Op een doordeweekse dag is dat meestal tussen 10 en 11 uur ’s avonds. De meest populaire avond voor een lekker potje vrijen is de zaterdagavond. ’s Morgens tussen 7 en 8 uur blijkt een slecht tijdstip te zijn.

3. Locatie: in het eigen bed

De meest geliefde plek is lekker in het eigen bed. Dat sluit ook goed aan op het vorige ingrediënt, het tijdstip. Als je samen naar bed gaat, nog even lekker vrijen voordat je voldaan in slaap valt. De badkamer is ook vrij populair. 11% vond dit de meest opwindende locatie.

4. Duur: gemiddeld 23 minuten

Gemiddeld wordt er per keer 23 minuten gevreeën, inclusief voorspel. Een kortere vrijbeurt wordt gezien als een vluggertje, wat door de ondervraagden niet als ideaal gezien wordt.

vrijpartij

5. Lengte voorspel: 60%

De ideale verdeling tussen voorspel en penetratie is 60% voorspel en 40% penetratie. Bij de gemiddelde duur van 23 minuten betekent dat ongeveer 14 minuten voorspel en 9 minuten penetratie.

6. Positie: de vrouw bovenop

Het meest populair is het standje waarbij de man op zijn rug ligt met de vrouw bovenop hem, met de gezichten naar elkaar. Hiermee is het traditionele standje waarbij de man bovenop ligt van de eerste plaats verstoten.

Ingrediënten die een vrijpartij kunnen verpesten

1. Een hectisch werkschema

Als één of beide partners een drukke baan heeft waar te veel tijd in gestoken wordt, blijft er weinig tijd en energie over om aandacht aan elkaar te besteden.

2. Een druk gezinsleven

In een druk gezin vragen de kinderen veel aandacht en energie van de ouders. Het enige moment dat de ouders samen zijn, is ’s avonds in bed. Maar dan slaat de vermoeidheid toe. Meteen gaan slapen is dan erg aantrekkelijk.

Wat is jouw ingrediënt voor de perfecte vrijpartij?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.