vrouw opgewonden

Wat vrouwen opwindt

Door:
-
Op:
-

Garnalen eten. Veerle (27) “Van een man die garnalen eet kan ik echt opgewonden raken! Dat heb ik vooral bij gamba’s. Ik krijg echte kriebels van het gefriemel met die vis en de vingers die vervolgens onder de olie zitten. Heerlijk om te zien hoe hij ze daarna aflikt.

Uit zee rennen. Marleen (35) ging deze week naar zee. “Ik vond het bijzonder opwindend mijn vriendje uit de zee te zien komen hollen. Zijn ganse lichaam was bedekt met waterparels die ik er een voor een wilde afplukken. Toen hij naast me op de handdoek plofte, vond ik hem om van te smullen. Ik vond ook de zandkorrels die op zijn lijf bleven kleven bijzonder erotisch. Tja, zand kruipt overal hè.”

Zweten. Inge (29) liet haar huis herinrichten. “Hoewel de timmerlui absoluut geen Schwarzeneggers waren, raakte ik behoorlijk opgewonden toen ik hen in opperste concentratie zag timmeren en zagen. Zeker toen ik na een tijdje van die lekkere zweetplekken op hun rug en borst zag verschijnen. Ik zat er bij en keek ernaar!”

Shirt uittrekken. Pascale (24) krijgt het al moeilijk als een man zijn T-shirt uittrekt. “Dat vind ik zo erotisch”, zegt zij. “Vooral als het onverwachts gebeurt zodat je plotseling met een gespierde arm of torso wordt geconfronteerd. Het is alsof een gordijntje wordt opgetrokken: eerst zie je wat van de navel, daarna de buikspieren, de tepels, de oksels en de schouders. Ik wil dan altijd even voelen. Maar hij moet wel zijn broek aanhouden.”

Hoofdmassage. Fanny (26) kan intens genieten als haar vriend het haar voor haar ogen wegstrijkt. “Gefriemel aan mijn haar en hoofd vind ik super opwindend. Het liefst heb ik dat hij me een hoofdmassage geeft. Het is alsof hij daar op mijn erotische knopjes drukt.”

Tagged in:, ,

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.