Neem de tijd voor een zoen

Wat zegt die zoen

Door:
-
Op:
-

Je moet er eens bij stilstaan wat een zoen met jou doet. Het kan zijn dat je er helemaal wild van wordt en kriebels in je buik voelt. Het is belangrijk dat je stil staat bij je gevoelens want je kunt je gevoelens ook in een zoen uiten. De ander kan aan je merken of dat je meegaand bent, ontspannen bent of juist druk bent in je hoofd. Als je namelijk druk bent dan geef je de ander vaak zomaar een zoen zonder er bijna bij na te denken en dan ben je weg.

Neem de tijd voor een zoen

Een zoen kan zoveel meer zeggen dan alleen ik hou van je. Gooi er daarom alle gevoelens in en laat de ander dan eens stilstaan bij hoe jij je voelt, kan de ander het in jouw zoen merken? Andersom kun je dat ook merken, je kunt als het ware oefenen om een goede zoen aan elkaar te geven waardoor de ander weer helemaal verliefd op je wordt. Neem de tijd voor een zoen en geniet.

Zoenen doe je samen

Als je van zoenen houdt, neem hier dan iedere dag samen de tijd voor. Niet alleen wanneer je naar bed gaat of wanneer een van de twee weg gaat, maar tussen het werken door bijvoorbeeld of spreek overdag ergens met elkaar af in de pauze. Dit kan een speciaal moment zijn waarop je elkaar ziet en je even elkaar kunt laten voelen wat je voor elkaar voelt. Die zoen kan op dat moment zoveel zeggen, het maakt je dag weer goed!

Tagged in:,

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.