Waterseks

Waterseks: bizarre seksstandjes voor onderwater

Door:
-
Op:
-

Seks in het water (of onderwater) klinkt velen aanlokkelijk in de oren. Toch brengt waterseks in de praktijk heel wat praktische bezwaren met zich mee. Zo kan water – ondanks haar zachtheid – onwijs schuren… Seks in een publiek zwembad vraagt erom gezien te worden, direct of achteraf op bewakingscamera’s… Zodra de zee op temperatuur is, zwemmen er hordes kleine kinderen om je heen… En ook een eigen bad is geen optie, want dat biedt doorgaans niet genoeg ruimte voor de leukste standjes… Stuk voor stuk nadelen van waterseks.

Toch bedacht glossymagazine Cosmopolitan een aantal bizarre seksstandjes voor in het water en onderwater. Let wel: je hebt er óf een enorm bad voor nodig, óf een flinke portie daadkracht en doorzettingsvermogen. Lees en huiver…

Waterseks – Seksstandje 1: ‘De Kanoknuffel’

Lepelen in een kano, kajak of roeiboot… Het gewiebel van de boot zou een “extraatje” geven aan dit toch al intieme standje. Echter: hard hout, roeispanen, roeidollen, staken en harde randen maken lepelen in een boot hartstikke pijnlijk! De kans op een penisbreuk is bovendien niet onwaarschijnlijk als het bootje omslaat. Kortom: een koude douche in het kwadraat!

Waterseks – Seksstandje 2: ‘De Sexy Sproeier’

De vrouw gaat boven een zachte tuinsproeier staan, zodanig dat het water haar geslachtsdelen stimuleert. Zij plaatst haar handen op de grond voor extra steun. De man staat achter haar, neemt haar heupen beet en dringt binnen. De extra “stimulus van water én gras” zouden voor een “speciale ervaring” zorgen. Echter: de geur van gras maakt veel mensen benauwd en warm water is toch veel prettiger? Waarom ga je dan niet gewoon onder een warme douche staan?

Waterseks – Seksstandje 3: ‘Het Drijvende Vlot’

‘Op z’n hondjes’, maar dan anders… De vrouw drijft met haar buik op een luchtbed en de man neemt haar dijen of knieën vast, zodat zij niet wegdrijft. “De vrouw ziet de man niet aankomen, dus het is een grote verrassing wanneer hij daar is” volgens Cosmo. Echter: is dit standje op een wankel luchtbed niet onwijs onaangenaam? En voegt het water in dit geval überhaupt iets toe?

Waterseks – Seksstandje 4: ‘De Duikboot’

De man neemt plaats op een trappetje in het zwembad en zit tot zijn middel in het water. De vrouw gaat op hem zitten, met haar gelaat naar hem toe. Zij leunt vervolgens achterover, totdat ze gedragen wordt door het water. Haar voeten steunen enkele traptreden hoger. “Gewichtloosheid in combinatie met de sensuele deprivatie van de hoorzin maakt dat je je nog beter kan overgeven aan je partner”, aldus Cosmo. Echter: water in je oren is níét sensueel, maar ronduit irritant! En niks kunnen horen is niet handig als je seks hebt in een openbaar zwembad. De kans op een verdrinkingsdood lijkt bovendien groter dan die op seksueel genot.

Waterseks – Seksstandje 5: ‘De Kruiwagen’

De vrouw ligt op haar buik in de branding met haar blik landinwaarts. Ze steunt op een grote strandbal, terwijl haar partner haar benen vasthoudt en haar van achter penetreert. “De golven zouden het ‘spel’ positief beïnvloeden.” Echter: fijn zand gaat waar het gaan kan en dit kan erg pijnlijk zijn. Een keienstrand lost het zandprobleem grotendeels op, maar brengt waarschijnlijk nóg meer pijn en blauwe plekken met zich mee. Het constante proesten door het zoute water is ook niet bepaald sexy.

Waterseks – Seksstandje 6: ‘Het Surfertje’

Het schildpadstandje op een surfplank… De vrouw gaat op haar buik op een surfplank liggen, met haar armen en benen naast de plank. Haar mannelijke partner staat naast haar en slaat een been over de plank (paard beklimmen). Zodra de plank stabiel is strekt hij zich uit en dringt hij bij haar binnen. “Proberen niet in het water te vallen is een extra uitdaging en extra plezierfactor”, aldus Cosmo. “Bovendien lig je zowel op als onder iets hards, waardoor je je ongelofelijk sexy voelt.” Wat!? Hebben die redacteurs van Cosmo überhaupt weleens op een surfplank gestaan? Bloeduitstortingen, hyperventilatie en zelfs een hartaanval lijken me waarschijnlijkere uitkomsten dan een succesvolle uitvoering van dit standje.

Waterseks – Conclusie

Dit soort standjes zijn leuk om over te fantaseren… Maar laat het alsjeblieft bij fantaseren blijven! Ze zijn stuk voor stuk koud, onaangenaam en pijnlijk, voor een of voor beide partners. En bovendien zijn de meeste standjes onuitvoerbaar. Heb je de domme pech niet met een circusartiest getrouwd te zijn, ga dan liever basejumpen of stierenvechten (met je blote handen).

Een goed (en veilig) alternatief is een leuke waterbestendige sex toy. Hier vind je een groot aanbod waterproof sex toys, voor hem en voor haar. Bestel ze snel, discreet en voordelig bij EasyToys!

1 Reactie

  1. Tauchers@hotmail.de schreef:

    Hi, I love to try it with someone, anybody interested? Contact me on tauchers@hotmail.de

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.