Voorbehoedsmiddelen gebruiken

Welke voorbehoedsmiddelen gebruik jij?

Door:
-
Op:
-

De voorbehoedsmiddelen die op de markt zijn gebracht zijn veilig, maar welke gebruik jij? De pil of een condoom? Of heb je liever beide zodat je geen SOA kunt krijgen en niet zwanger kunt raken? Het is goed om te weten welke mogelijkheden er zijn en als je de voorbehoedsmiddelen kent, kun je ook de beste keuze maken voor jou. Als je namelijk weet dat je beide geen SOA hebt (omdat je een test hebt laten doen) kan een condoom weggelaten worden. Je kunt dan voor de pil kiezen, maar wil je zekerheid voor alles kies dan ook voor een condoom!

Meerdere voorbehoedsmiddelen

Je kunt de pil hebben en een condoom, maar je kunt ook spiraaltje hebben en een condoom gebruiken. Meerdere middelen gebruiken is niet gek, je gaat voor veiligheid en dat is een goede keuze!

Goed voorbereid

Als je de voorbehoedsmiddelen kent en in huis hebt dan ben je goed voorbereid. Als je een vaste partner hebt kun je ook samen kijken welke voorbehoedsmiddelen  jullie prettig vinden, misschien irriteer je er wel aan dat je iedere keer een condoom om moet doen omdat je seks wilt hebben, doe dan de test en als je beide geen SOA hebt en de vrouw is aan de pil, dan kun je extra gaan genieten!

2 Reacties

  1. Aphoteker . schreef:

    Ach mens wij ( de apothekers waren werkelijk blij toen de pil in den handel kwam ) tieners die stapten niet graag binnen om ze te kopen , wel moeder kwamen ze dan maar kopen , de jeugd is niet dezelfde meer als vroeger , lessen op school etc , hoeveel meisjes zullen er al zijn 15 jaar en hoeveel hebben ze er soms al in hun kutje gekregen , oudere mensen maar een maar nu is het dagelijkse kost .

  2. Koppel . schreef:

    Vrouw en ik hebben geen pillekes nodig te duur
    ik castratie en vrouw steriel gemaakt .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.