womanizer

De Womanizer

Door:
-
Op:
-

De Womanizer is hét seksspeeltje voor vrouwen en is goed voor heftige clitorale orgasmes. Volgens sommige vrouwen is het haast een beetje verslavend! Ook voor vrouwen die moeilijk klaarkomen, blijkt de Womanizer een groot succes. De makers zijn zelfs zo overtuigd van hun product dat ze een orgasme durven te garanderen. En om het nog aantrekkelijker voor je te maken, is dit fijne speeltje in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een exemplaar dat bij jou past.

Definitie van een Womanizer

Als je ooit een man hebt gekend die zijn ogen van geen enkele vrouw af kan houden, dan mag je hem een womanizer noemen – helemaal als hij ook nog constant zijn telefoonnummer uitdeelt. Een womanizer is een man  die altijd een nieuwe vriendin lijkt te hebben en die geen moment twijfelt bij het beginnen van een nieuwe relatie, nog voordat hij zijn huidige relatie heeft beëindigd. Meestal hebben deze relaties een seksuele aard en duren ze niet lang. Het woord womanizer komt van het Engelse werkwoord womanize, wat vroeger “vrouwelijk maken” betekende. Tegen het einde van de 19e eeuw veranderde deze betekenis naar “het achterna zitten van vrouwen”.

Revolutionaire technologie

De makers van de Womanizer hebben niet voortgeborduurd op bestaande technieken, maar zijn met iets écht vernieuwends gekomen. Hiervoor hebben ze heel goed gekeken naar het lichaam en de behoeften van de vrouw. Met 8000 zenuwuiteinden, bevat de clitoris namelijk twee keer zoveel zenuwuiteinden als de eikel van de man. Dit zorgt ervoor dat de clitoris héél gevoelig is. Soms zelfs zo gevoelig dat aanrakingen onprettig zijn. Doordat de Womanizer niet rechtstreeks contact maakt met de clitoris, maar deze stimuleert met behulp van luchtdruk, wordt overgevoeligheid vermeden. Met deze revolutionaire technologie bereiken zelfs vrouwen die moeilijk klaarkomen een intens orgasme!

“Een onderzoek onder 50 vrouwen tussen de 20 en 60 jaar oud wijst uit dat de Womanizer hoge scores ontvangt. Het revolutionaire seksspeeltje krijgt vooral de beoordeling ‘zeer goed’ en ‘uitstekend’.”

Resultaten uit het onderzoek:

 • 98% wil haar eigen womanizer
 • 73% kreeg meerdere orgasmes
 • 100% noemt de Womanizer absoluut uniek
 • 76% heeft een buitengewoon intense orgasme sensatie
 • 63% beleefde een nieuw orgasme gevoel

Hoe werkt de Womanizer?

In plaats van te trillen tegen en op de clitoris, maakt de Womanizer gebruik van luchtdruk. Wanneer je de opening vlak voor je clitoris plaatst, zal deze de clitoris zachtjes naar binnen zuigen en daardoor luchtdruk pulsaties uitvoeren die je binnen een minuut naar ongekende hoogtes brengen. Hieronder zie je een illustratie van de werking van de Womanizer.
Womanizer-1

 1. Spreid de schaamlippen een beetje, zodat de clitoris bloot komt te liggen.
 2. Plaats het kapje over de clitoris en voer lichte druk uit, zodat er geen lucht meer langs kan.
 3. Ontdek nieuwe hoogtes en bereik intense orgasmes, 100% genot en geluk.

In dit filmpje kun je ook zien hoe de Womanizer werkt.

Verschillende modellen

Om je een idee te geven waar je uit kunt kiezen hebben we de verschillende modellen van de Womanizer voor je op een rijtje gezet.

Womanizer w100

womanizer

 • 5 standen
 • Luchtdruk technologie
 • Lange batterijduur (tot 4 uur)
 • Oplaadbaar via USB
 • Lichteffect in het donker
 • Vervangbare stimulatie-kapjes

Je vindt alle varianten van de Womanizer op EasyToys.nl.

Womanizer-3

Womanizer w100 Limited Edition

Wil je graag wat extra glamour in de slaapkamer? Dan vind je de Limited Edition vast helemaal geweldig! Dit is hetzelfde model als de w100, maar dan in een luxe uitvoering met meer dan 1200 glinsterende Swarovski elementen.

Womanizer-4

Womanizer Pro

Womanizer-10

 • Super zachte stand
 • Super sterke stand
 • 8 standen
 • Fluister stand
 • XL stimulatie-kapjes voor grotere clitorissen
 • Luchtdruk technologie
 • Lange batterijduur (tot 4 uur)
 • Oplaadbaar via USB
 • Lichteffect in het donker
 • Vervangbare stimulatie-kapjes
 • Swarovski® elementen
 • Compact model

Je vindt alle varianten van de Womanizer Pro op EasyToys.nl.

Womanizer-2

Standjes met de Womanizer

Een aantal standjes om nóg meer van de Womanizer te genieten. Zowel alleen als met z’n tweeën!

Womanizer

 

1.The Delightful Doggy

Ze knielt, buigt naar voren en leunt op één arm, zodat ze haar andere hand kan gebruiken om de womanizer op haar clitoris te leggen.

 

 

Womanizer-tips-2

 

2. TheSensual Spoon

Een klassieker! Ze ligt op haar zij en trekt haar benen een stukje op. Daarna beweegt ze de womanizer, die in haar hand ligt, naar haar genotsparel om hem te stimuleren.

 

 

Womanizer-tips-3

 

3. The Playful Phoenix

Zo licht als een veertje! Ze ligt op haar rug en buigt haar benen. Ze legt de womanizer op haar clitoris met haar ene hand en kan haarzelf optioneel stimuleren met de andere hand.

 

 

Womanizer-tips-4

 

4. The Magnifi cent Mermaid

Extreem intens! Ze ligt op haar buik en buigt haar benen, zodat de womanizer haar genotsparel kan bereiken. Ze kan haarzelf tegelijkertijd ook stimuleren met de andere hand.

 

 

Womanizer-tips-5

 

5. The Beautiful Butterfly

Puur genot! Ze zit in een relaxte positie en opent haar gebogen benen, zodat de zolen van haar voeten elkaar aanraken. De clitoris ligt hierdoor vrij en kan gestimuleerd worden met de womanizer.

 

 

Womanizer-tips-6

 

6. The Racy Riding Lesson

Yihaa! Hij zit op een stoel of bank en zij zit op zijn knie met haar gezicht naar hem toe. Daarna tilt ze haar licht gebogen benen op en legt ze ze op zijn schouders. Hij houdt haar heupen vast en penetreert haar. Nu kan ze de womanizer op haar clitoris leggen voor extra stimulatie.

 

Womanizer-tips-7

 

7. The Stormy Sailor

Met volle kracht vooruit! Hij knielt en zij knielt voor hem met haar rug naar hem toe. Daarna buigt ze naar voren en ondersteunt ze zichzelf met haar armen. Hij penetreert haar en beslist het ritme van penetreren. Hij kan haar billen of borsten strelen of vasthouden en zij kan tegelijkertijd de womanizer op haar genotsparel leggen.

 

Womanizer-tips-8

 

8. The Riveting Rear View

Ze ligt op haar zij, buigt haar bovenste been en tilt hem lichtjes op. Daarna ondersteunt ze zichzelf met haar arm. Hij ligt achter haar, ook op zijn zij, en ondersteunt zijn lichaam met één arm. Met zijn vrije hand kan hij haar plezieren met de womanizer en kan hij haar van achteren penetreren.

 

Womanizer-tips-9

 

9. The Lustful Lollipop

Niet praten met een volle mond! Hij staat voor haar, terwijl zij voor hem knielt met haar gezicht naar hem toe en haar benen spreidt. Zij kan hem nu oraal stimuleren en tegelijkertijd de womanizer gebruiken met haar ene hand. Ze kan zijn billen vasthouden en strelen met haar andere hand.

 

Womanizer-tips-10

 

 

10. The delicious dessert

Is de tafel afgeruimd? Perfect! Zij ligt op de tafel, op haar rug, met haar billen bij de rand. Daarna legt ze de womanizer op haar clitoris, terwijl hij voor haar staat, haar benen vasthoudt en haar penetreert.

 

Reviews

Onlangs publiceerde Duitsland grootste magazine “Stern” een artikel over de Womanizer en gaf dit speeltje een 10. Dit is ongekend maar absoluut de waarheid. Ook Luna van Climaximaal schreef twee reviews. Hier lees je de review van Climaximaal over de Womanizer en hier de review over de Womanizer Pro.

womanizer

Dit schreven andere vrouwen over de Womanizer:

Janneke:
“Eerst was ik een beetje sceptisch over de beweringen “gegarandeerde orgasmes”, “meerdere orgasmes” en “geen overstimulatie van de clitoris”. Dit zijn allemaal beloftes die andere seksspeeltjes ook hebben gemaakt in het verleden en die ze nooit waar hebben kunnen maken. Gezien de relatief hoge prijs van de womanizer® vond ik het behoorlijk gedurfd om deze beloftes te maken zonder dat ze waar gemaakt worden. Vanwege het feit dat ik erg open sta voor experimenteren en omdat ik heel nieuwsgierig ben, heb ik er eentje gekocht om de beloftes te testen en mijn eigen mening te vormen over zijn vaardigheden.

Wat kan ik zeggen: wauw! Ik werd niet teleurgesteld. Het gevoel dat dit speeltje teweegbrengt is… onbeschrijfelijk. Hiermee bedoel ik dat ik er echt geen woorden voor heb. Ik kan mijn ervaring niet adequaat beschrijven. Dit klinkt misschien een beetje overdreven, maar ik raad aan dat elke vrouw die sceptisch een wenkbrauw optrekt dit seksspeeltje zelf probeert. De climax komt heel snel, is zeer intens, anders en inderdaad meervoudig met een grote potentie om er verslaafd aan te raken. De clitoris wordt echt niet overgestimuleerd of overgevoelig! Ik kon het niet geloven. Als je eenmaal dit genotsbrengende schatje hebt geprobeerd, wil je nooit meer zonder. Tot nu toe heb ik hem alleen solo gebruikt, maar ik kan me voorstellen dat hij veelzijdig genoeg is om ook samen met je partner te gebruiken.

Vrouwen die moeite hebben met het bereiken van een climax zullen dit speeltje een goede hulp vinden om over dat probleem heen te komen. Mijn eerste climax kwam na minder dan een minuut toen ik dit apparaatje gebruikte! Na een korte pauze hoefde ik niet lang te wachten tot volgende. Naar mijn mening hoort de womanizer® deel uit te maken van elke seksspeeltjescollectie. Het is een nieuwe technologie dat elke vrouw ten minste één keer zelf moet ervaren. Als je een vrouw blij wilt maken, geef haar dan een womanizer® voor haar verjaardag of voor Kerst. Top!”

 

Sandra:
“Oh, wauw, wat een geweldig ding is dit! Ik ben 64 jaar oud, een vrouw die van seks houdt met veel levenservaring die in een gelukkige relatie zit. Dit “kleintje” heeft wat in zijn mars… Ik had nooit gedacht dat ik in mijn “volwassen jaren” nog zo veel extra plezier zou beleven. Ik moet toegeven; met deze schoonheid kan ik makkelijk al mijn andere speeltjes vergeten. Dit speeltje dwingt mij om te exploderen met een intensiteit die ik niet kan beschrijven. Het is totaal anders dan alles wat ik tot nu toe ben tegen gekomen. Fantastisch!!!”

 

Renate:
“Dit speeltje is krankzinnig! Je hebt nooit meer iets anders nodig! Houdt zich aan zijn belofte!”

 

Henriette:
“Mijn vriend gaf me de womanizer® cadeau omdat hij wist dat al mijn andere “kleine helpers” niet erg nuttig waren of dat ik heel hard moest werken om een orgasme met die speeltjes te krijgen. De womanizer was in staat om me een orgasme te geven binnen twee minuten – ongelofelijk!! Vrouwen die het niet zelf proberen zullen het niet geloven. Ik hou van HEM – en ook van mijn vriend.”

 

Renate:
“Dit is geniaal! Ik heb hem 1 minuut geprobeerd en ik was precies daar waar elke vrouw wil zijn. Ongelofelijk, maar waar. Het was zelfs nog beter toen ik hem samen met mijn partner gebruikte.”

 

Nel:
“Ik ben 22 jaar oud, een gemiddelde jonge vrouw met een probleem dat vele andere vrouwen ook hebben…een orgasme wordt niet altijd makkelijk bereikt. Ik moet erbij zeggen dat ik normaal gesproken niet het soort persoon ben die veel waarde hecht aan productwaarderingen, laat staan om er zelf eentje te schrijven. Deze keer heb ik echter geen keus. Ik heb de womanizer® voor het eerst gezien op de Erofame beurs in Hannover. Omdat ik het een intrigerend design vond, ben ik naar de stand gegaan voor meer informatie. Pure lust 100% gegarandeerd etc. Eigenlijk precies hetzelfde wat andere producten ook altijd beloven, maar dit was toch net wat anders. Op een of andere manier speciaal.

Gewapend met een womanizer® brochure ging ik terug naar mijn eigen plekje op de beurs en kon ik de gedachte om dit product voor mezelf te kopen niet van me af zetten. In de afgelopen drie jaar heb ik producten gepromoot op de beurs, maar er is nog nooit een product voorbij gekomen die me op zo’n manier aansprak dat ik het voor mezelf wou kopen om het uit te proberen aangezien de meeste producten meer beloven dan ze uiteindelijk waar maken. Mijn reactie op het design was misschien de reden waarom het met gek maakte. Nou ja, de dag ging voorbij en vanwege mijn nieuwsgierigheid heb ik aan het einde van de dag een womanizer® voor mezelf gekocht tegen een speciale beursprijs. Ik was nog maar amper thuis toen ik hem al had uitgepakt en aan het uitproberen was.

Een korte beschrijving: ik ben 22 jaar oud, een gemiddelde jonge vrouw met een probleem dat vele andere vrouwen ook hebben…een orgasme wordt niet altijd makkelijk bereikt. Ik ben helemaal niet preuts, maar het leek alsof er altijd iets in de weg zat. Totdat de womanizer® voorbij kwam en me tot een climactische explosie dwong! Er zijn 5 intensiteitslevels. Ik kwam maar tot level 2. Gênant maar waar, gelukkig is deze review anoniem! Dit speeltje heeft me compleet overweldigd. Het is een voordeel dat je niet teveel hoeft na te denken over hoe je hem moet gebruiken; je blijft op hetzelfde knopje drukken om de intensiteit te verhogen en om steeds dichten bij een climax te komen. Bij mij werkte het wat sneller, level 2, maar ik klaag niet. Wat wil een vrouw nog meer?

De volgende dag ging ik rechtstreeks naar hun stand en heb ik ze bedankt voor hun geweldige uitvinding. Ik beloof dat ik niet ben ingehuurd, wordt betaald of op een andere manier wordt gecompenseerd om dit te zeggen. Ik wil alleen andere vrouwen, die misschien ook problemen hebben met het bereiken van een orgasme of gewoon pure lust en genot willen ervaren, laten weten dat het kopen van een womanizer® een zeer goede keus is. Ik zou zo de volle prijs hebben betaald die dag op de beurs. Ik kan niemand iets beloven, maar gebaseerd op mijn eigen ervaring is dit speeltje een groot cadeau voor MIJN lichaam en MIJZELF en daar ben ik heel dankbaar voor!”

Heb jij de Womanizer al geprobeerd? Laat ons in een reactie weten wat jij van dit bijzondere speeltje vindt!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.