Zoenen koppel

Zoenen is nog maar het begin

Door:
-
Op:
-

Ik had echt wel zin in in hem, hij had me gezoend en ik was helemaal in de wolken en voelde de vlinders in mijn buik, dit zou nog maar het begin zijn, nou ik ben benieuwd. Hij ging inderdaad verder, hij pakte mijn hand en bracht deze naar zijn geslachtsdeel, vervolgens liet hij me voelen hoeveel zin dat hij had, nou dat kan ik je vertellen HEEL veel zin!

De volgende stap

Ik voelde aan hem dat hij verder wilde, ik vond het ook spannend en had ook erg veel zin. Hij deed langzaam de rits van mijn rokje los en kwam met zijn mond naar me toe, mag ik je beffen? Vroeg hij. Hij keek me heel lief aan en al voordat ik anders had kunnen geven was hij bezig. Het was een heerlijke ervaring en na niet al te lange tijd kwam ik klaar. Hij kwam naar boven en begon me te zoenen, ik wil je hier hebben zei hij…

En weer zoende hij me..

Ik voelde zijn geslachtsdeel langs mijn been schuren, hij klom een beetje in me om eens goed te laten voelen hoe hij er over dacht, nou ik kreeg hierdoor nog meer zin en trok zijn broek van zijn lichaam. Hij kwam al snel in me en al snel stonden we daar, helemaal puffend en hijgend, dat was nog eens een heerlijke ervaring, de volgende keer zoeken we een spannende plek op zodat we misschien wel betrapt kunnen worden, dat zou nog eens extra spannend zijn, maar de seks is heerlijk!

2 Reacties

  1. Adonis . schreef:

    Zoenen begin niet akkoord ik was in mijn jeugdjaren een charmante kerel die genoeg liefjes gekent heeft tongzoenen maar geen stap verder bloes open en tasten neen dan ging het verder ( angst om zwanger te worden ) Rachel mijn lieffje bibberde als riet met een geweldig onweer donder en bliksem ze klampte zich vast en wat kon ik dan eens doen zonder zorgen ( bloes open met tieten spelen en tepeltjes kussen en zuigen ) niks meer de pil deed de angst verdwijnen maar die kenden wij nog niet toen .

  2. Drummer . schreef:

    Zoenen nog maar een begin verleden tijd zeker meisje en jongen reden met trein naar songfestival ( mekaar nooit gezien ) maar hun tentje naast mekaar ’s avonds gingen ze al seksen maar jongen weigerde condoom te gebruiken meisje ging lopen en op stijle helling viel ze kop tegen een boom en dood .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.