Zomersex

Zomersex: 5 keer écht heet

Door:
-
Op:
-

Ze komen niet vaak voor, maar af en toe hebben we hier in Nederland toch echt een heerlijk dagje met zomerse temperaturen van boven de 30 graden. Als je de hele dag kleding aan hebt en je op je werk acht uur lang niet in aanraking komt met de frisse buitenlucht, dan kom je plakkerig en bezweet thuis. Niet echt comfortabel, maar wist je dat andermans zweet kan werken als een afrodisiacum? Dit geldt overigens niet voor iedereen, dus een frisse douche na een warme dag is ook heus geen slecht idee. Misschien is het warme weer voor jou juist een reden om de seks tijdelijk opzij te zetten. Je wordt er langzamer van, bent sneller moe, je voelt je snel vies en het bed wordt er ook niet schoner op.

Toch zijn er manieren om bij hete temperaturen, wanneer iedereen het liefst in het zwembad ligt en niks doet, van goede zomersex te genieten zonder dat het voelt alsof je in een vochtige sportschool bent. Wij geven je 5 tips die je direct kunt uitproberen.

1. Samen onder de douche

Wat is er lekkerder dan na een lange werkdag even lekker te douchen? Trek dat pak uit wat je ook bij tropische temperaturen moet dragen en spoel het zweet en de hitte van je af. Bij voorkeur samen met je partner natuurlijk. Zet het water lekker koel en zeep elkaar in. Je wordt schoon en bent sensueel met jouw partner bezig. Zo koel je snel af en één ding is zeker: de stoom op de spiegels zal niet door het warme water komen. Of je daarna onder de douche of ergens anders verder gaat, dat is aan jullie.

2. Spelen met ijsklontjes

Als het écht heet is, dan kun je altijd nog de hulp inschakelen van ijsjes of ijsklontjes voor een sensuele ervaring. Leg een ijsklontje op elkaars lichaam en volg de druppels naar beneden. Je vergeet al snel dat je het warm hebt. Je kunt een ijsblokje heel onschuldig op haar buik liggen, maar natuurlijk kun je ook haar gevoelige plekjes beroeren met ijsklontjes. Een ieder zal anders op de kou reageren. Als je het niet erg vindt om een beetje plakkerig te worden, kun je ook eens experimenteren met ijsjes. Van elkaars lichaam eten was nog nooit zo heet.

3. Zomersex in de frisse lucht

Als het binnen warmer is dan buiten, dan gooi je natuurlijk lekker de ramen open. De buitenlucht zal helpen met afkoelen terwijl je met je partner aan het vrijen bent. Af en toe een lekker briesje die de kamer binnen komt zal zeer op prijs worden gesteld. En het idee dat omstanders jullie kunnen horen, is natuurlijk ook lekker geil. Om het nog spannender te maken kunnen jullie ook een stukje uit het raam hangen. Bijvoorbeeld staand en leunend over de vensterbank. De kunst is om niet gezien te worden en de spanning maakt het extra opwindend. Als je er een plekje voor hebt, dat niet compleet openbaar is, bijvoorbeeld een balkon of een tuin met een hek eromheen, en je hebt er genoeg lef voor, kun je ook écht in de buitenlucht van elkaar genieten. Let wel even op dat je de volgende dag niet in volle glorie op Facebook staat. Ook buiten vrijen, bijvoorbeeld ‘s nachts in het park, is zeer geliefd bij stelletjes die nét wat spannenders willen dan de slaapkamer. Of bij hete one night stands na een avond in de kroeg.

Seks in de zomer

4. Langer voorspel

Je hoeft bij warm weer natuurlijk niet direct als konijnen tekeer te gaan. Daar krijg je het al snel heel erg warm. Waarom nemen jullie niet lekker de tijd om eens wat langer over het voorspel doen? Gooi de dekens aan de kant en begin met een sensuele massage. Zet de massageolie een tijdje in de koelkast om vervolgens te genieten van de koele sensatie over je hele lichaam. Maak er een full-body massage van om zowel ontspannen als opgewonden te raken. Bouw het vervolgens langzaamaan uit naar orale seks of geef je partner de handjob van z’n leven. Neem de tijd voor elkaar; je hebt geen haast en hoeft nergens anders aan te denken dan op dat moment van elkaar te genieten.

5. Minder kleding of sexy lingerie

Wanneer je de hele dag thuis bent, heeft het geen enkele zin om volledig gekleed rond te lopen. Maak je partner helemaal gek in een super kort jurkje of alleen je ondergoed, terwijl je zelf geniet van de koele lucht op je lichaam. Niemand die jullie kan zien behalve je partner. Bovendien: als je wel wordt gezien maakt het nog niet uit. Het is jouw huis. Trek je meest sexy lingeriesetje aan of een kanten japonnetje. Als je partner je hierin ziet, is de kans groot dat je binnen no-time weer naakt op bed gesmeten wordt. Of tease hem door te zeggen dat hij nog minimaal een paar uur moet wachten op zijn toetje. Zo bouw je de spanning op en wordt de seks nog spannender dan normaal.

Uiteraard zijn er zoveel meer verschillende manieren waarop je van seks kan genieten terwijl buiten de zon fel schijnt. Wees creatief en experimenteer met bovenstaande tips. Het komt er uiteindelijk op neer dat je meer van de seks en van elkaar zal genieten als jullie lichamen iets afgekoeld zijn. De warmte van jullie lichamen zal het wel weer warmer maken. Drink sowieso de hele dag door veel water, bouw de seks langzaam op en neem de tijd voor elkaar. Op die manier zal je het hele jaar door fantastische seks hebben.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.