seks-openbaar

10 spannende plekjes voor sex in het openbaar

-
Op:

Merk je dat je seksleven een beetje is ingedut? Is het telkens weer hetzelfde riedeltje in bed, op de bank of onder de douche? Maak de seks spannender door het in de buitenlucht te doen. Dit zijn de spannendste plekjes voor sex in het openbaar!

1. Seks in de auto

Misschien is de nummer één plek voor buitenseks wel de auto. Het is een nog enigszins veilige plek, maar de kans dat jullie betrapt worden is aanzienlijk aanwezig. Dat maakt het juist zo spannend. Als jullie ergens naartoe aan het rijden zijn en beiden niet meer kunnen wachten totdat jullie thuis zijn, dan kan zij hem alvast een beetje opwinden als hij aan het rijden is. Zet de auto aan de kant op een verlaten parkeerplaats en hup daar gaan jullie. Als het een warme zomerdag is dan is de motorkap ook een fijne plek. Leg wel even een kleed onder je bips want de motorkap kan erg heet zijn.

2. In het park

Romantisch onder de sterrenhemel of op een zomerdag in het zonnetje: het park is een geweldige plek om seks te hebben in de buitenlucht. Het is perfect als het park een beetje weelderig is met gras dat twee kontjes hoog is of met veel struikjes. Een handige tip is om te doen alsof je samen lepeltje lepeltje ligt te genieten van het heerlijke weer. Maar wat niemand vanuit de verte ziet is dat haar rokje omhoog geschoven is en dat hij haar zachtjes neukt.

3. Het reuzenrad

Hoeven jullie het gondeltje van een reuzenrad niet met andere mensen te delen en is het niet zo druk waardoor er niemand in het gondeltje voor of achter jullie zit? Dan is dit de ideale plek voor een stomende vrijpartij. Misschien is er niet genoeg tijd om volledig jullie ding te doen, maar een vluggertje zit er wel in. Pas op dat je het niet te wild maakt, want je wilt niet dat het gondeltje enorm gaat slingeren.

4. Een donker steegje

Het klinkt een beetje fout en duister, maar seks in een steegje kan geweldig zijn. Het is een makkelijke plek die in ieder dorpje of stad te vinden is. Zo is het heel eenvoudig om met iemand die je net in de kroeg hebt ontmoet even snel een steegje in te lopen voor een passievolle wip. Maar ook als je net met je partner hebt gegeten in een restaurant en jullie elkaar tijdens het eten geil hebben gemaakt, is zo’n steegje perfect voor een vluggertje.

5. In de duinen

Het risico dat je hier ontdekt wordt, is wel heel erg hoog. Maar daardoor is seks in de buitenlucht juist zo spannend! Wat is romantischer om op een zwoele zomeravond samen met je lief te genieten van de ondergaande zon en van elkaar? Het voordeel van de duinen is dat jullie nog een beetje beschut liggen, maar wel op elk moment betrapt kunnen worden. Met het geruis van de zee op de achtergrond is dit een prima plekje om even van bil te gaan. Vergeet geen handdoek of strandlaken mee te nemen want het zand kan nogal gaan schuren.

seks-openbaar

6. Gewoon in je eigen tuin

Als je bang bent om betrapt te worden, maar wel graag in de buitenlucht wilt seksen, kun je kiezen voor je eigen achtertuin. Zeker als je voor het eerst seks buiten hebt, is de tuin een goede plek om te beginnen. Het fijne is dat je het spannende effect van seks in de buitenlucht nog steeds hebt, maar dat er nog voldoende privacy is om niet ontdekt te worden. In het donker loop je al helemaal weinig kans dat je betrapt wordt. Houd er wel rekening mee dat je niet te luidruchtig bent want je buren kom je nog vaak genoeg tegen.

7. In het zwembad of in de zee

Onder de douche, in het zwembad, het bubbelbad of in de zee: seks in het water brengt iets spannends met zich mee. Het water kan ervoor zorgen dat je huid gevoeliger wordt voor aanrakingen. Bovendien hebben jullie erg weinig aan en is dat goddelijke lichaam van je lief niet altijd te weerstaan. Daarom word je al snel handtastelijker als je saampjes romantisch in het bubbelbad zit. Of wat dacht je van staand in de zee terwijl iedereen jullie kan zien?

8. In de bioscoop

Donkere plekken zijn geweldig om ondeugende dingen te doen terwijl er ook andere mensen aanwezig zijn. De bioscoop is zo’n donkere plek, plus jullie zitten al in een comfortabele stoel. Het kan niet anders dat jullie niet van elkaar kunnen afblijven. Zoek een film uit die draait op een rustig tijdstip want jullie willen niet al te veel mensen in de zaal. Het beste is als jullie helemaal alleen op een rij zitten zodat jullie ongestoord wat handwerk kunnen doen. Als jullie echt lef hebben, dan gaan jullie op de achterste rij zitten om er helemaal voor te gaan!

9. In de trein

Het is altijd spannend als de kans er is dat jullie betrapt worden. Het kan zijn dat er niemand bij jullie in de coupé zit, maar er kan zo iemand de wagon binnenstappen. In de spits hoef je dit niet te proberen, maar ’s avonds laat is het vaak wel rustig in de trein. Pluspunt is dat de bewegingen die de trein maakt, stimulerend voor jullie kunnen zijn. Het is handig als zij een rokje draagt (liefst zonder slipje of slip met open kruis) en dat zij op zijn schoot gaat zitten met haar rug naar zijn gezicht toe. Als er iemand de wagon instapt, dan lijkt het alsof er niets aan de hand is maar jullie weten beter.

10. Op een festival

Festivals worden meestal gehouden op een groot en open terrein, maar er zijn vaak verbazingwekkend genoeg beschutte plekjes te vinden. Neem dat lekkertje mee naar het meest verdekte plekje of donkere hoek die je kunt vinden. Met de festival klanken op de achtergrond hoort niemand waar jullie mee bezig zijn, bovendien zijn de meeste festivalgangers te dronken om jullie te ontdekken.