Intens Orgasme prostaat massage

Alles wat je moet weten over de P-spot

Door:
-
Op:
-

P-spot of G-spot: mocht je dat prettige plekje gevonden hebben, dan geniet je intens van heftige orgasmes. De G-spot van de vrouw is een veelbesproken onderwerp. Bestaat ‘ie nou echt en waar zit hij dan? Veel mannen en vrouwen proberen de weg naar dit gevoelige  plekje te vinden tijdens een vrijpartij om de vrouw extra te verwennen. Niet voor niets, het resultaat mag er altijd zijn!  Wist je dat de man ook zo’n gevoelig plekje heeft? Het is de prostaat, oftewel de P-spot.

Waar zit de P-spot?

Net zoals bij vrouwen is het even zoeken naar de P-spot bij mannen. Maar over het algemeen is ‘ie makkelijk te vinden. De P-Prostaat problemenspot van de man vind je in de anus. De prostaat zit naast de endeldarm. Het stimuleren van dit gevoelige plekje wordt ook wel eens ‘prostaat melken’ genoemd. Laat je niet weerhouden door deze enigszins ongemakkelijke naam en zie hoe opgewonden je geliefde raakt van het stimuleren van de P-spot. Een prostaat
orgasme kan veel heftiger zijn dan een normaal orgasme. Reden genoeg om het een keer
te proberen, toch?

Om de P-spot te bereiken, moet je natuurlijk wel met je vingers zijn anus in. Vind je dit een beetje te ver gaan? Dan is het een optie om druk uit te voeren op het perineum. Dit is het plekje tussen de anus en de ballen (bij vrouwen tussen de anus en de vagina). Bij een perineum massage wordt de prostaat nog steeds gestimuleerd, alleen dan net iets minder heftig dan bij de P-spot. Het stimuleren van de P-spot levert veel plezier op tussen de lakens aangezien het orgasme van de man enorm versterkt wordt.

Hoe bereik je de P-spot?

Het gevoelige plekje is niet moeilijk te vinden, maar het is in het begin even zoeken. De prostaat is te bereiken met de vingers via de anus. Niet iedere man heeft ervaring met anale stimulatie, dus doe het rustig aan en zorg ervoor dat je nagels kort en glad zijn. Zorg ervoor dat hij compleet op zijn gemak is, zodat zijn spieren ontspannen. Het is een idee om eerst het gebied rond zijn anus te strelen om hem te laten relaxen. Breng daarna één of meerdere vingers zijn anus binnen. Voor optimaal comfort gebruik je wat glijmiddel of een condoom.

Met je vingers wrijf je over het rectum (endeldarm) van de man. Vindt hij dit lekker, dan ga je zacht masseren. Als je vent nog niet volledig ontspannen was, dan is hij het na deze massage wel. Ga een stapje verder en laat je vinger een beetje naar binnen gaan in het rectum. Voel je een kleine bobbel ter grootte van een walnoot? Dan heb je de juiste plek gevonden. Kijk naar de reactie van je partner. Geniet hij? Dan kan je zeker verder gaan met de stimulatie.

Nu je weet waar het gevoelige plekje verstopt zit, wil jij je lief natuurlijk zo goed mogelijk verwennen. Probeer samen met je partner uit wat voor hem het lekkerste is. Sommige mannen zullen gek worden van genot, terwijl een ander het misschien ongemakkelijk vindt. Kijk dus goed naar de reactie van je partner en laat hem ook vooral vertellen wat wel en niet lekker voelt. Goede communicatie in bed zorgt voor goede seks. Het kan zijn dat de eerste keer wat vreemd aanvoelt, maar dat is normaal. De volgende keer kan het je wel genot geven, dus geef vooral niet op na een mislukte eerste keer.

Hoe stimuleer je de P-spot bij mannen?

Er zijn talloze mogelijkheden om de P-spot te verwennen. Je kunt de P-spot stimuleren en masseren door er zacht of hard op drukken. Of ga voor rustig strelende bewegingen of juist ruige stotende bewegingen. Ontdek wat je partner het fijnst vindt en wissel de stimulatie tussendoor af. Om hem gillend klaar te laten komen, stimuleer je de prostaat en de penis tegelijkertijd. Hij zal het vast geweldig vinden als je hem oraal bevredigt terwijl je zijn P-spot stimuleert. Wedden dat ‘ie exploderend klaarkomt? Het is een geweldige ervaring voor de man, een ervarinf die je als koppel samen kunt ervaren. En daarna mag hij jou natuurlijk uitgebreid verwennen.

P-spot massageVind je het niet prettig om met je vinger de P-spot te masseren? Er zijn meer dan honderden seksspeeltjes op de markt die de P-spot weten te bereiken. Zo hoef je niet met je vinger zijn rectum in. Een sextoy is ook een leuk extraatje als hij de prostaatstimulatie gewoontjes vindt worden. Je kunt je partner verrassen met speeltjes zoals een P-spot vibrator of een anale dildo. Vergeet niet om een goed (anaal) glijmiddel te gebruiken als je gebruik maakt van sextoys. Hierdoor wordt het inbrengen makkelijker en fijner.

Het stimuleren van de prostaat bij mannen zorgt niet alleen voor een intens orgasme, het is ook nog eens gezond. En nee, dit hebben we niet verzonnen. Als je de prostaat stimuleert, dan komt er opgeslagen spermavloeistof vrij waardoor de prostaat als het ware wordt schoongespoeld. Als je dit nooit doet, dan kan dat voor ontstekingen en zwellingen zorgen. Bij regelmatige stimulatie van de P-spot voorkom je ontstekingen, prostaatkanker en genitale pijn. Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn, verhoogt het ook de hoeveelheid zaadvloeistof en circulatie. Kortom, het is tijd om je lief te verrassen met een lekkere P-spot stimulatie.

Hoe vaker je het doet, des te beter zal jij de P-spot weten te vinden en zal je partner er steeds meer van kunnen genieten. Het stimuleren van de P-spot is een leuke uitdaging voor de koppels die spanning tussen de lakens zoeken. Het is het proberen ieder geval waard. Misschien is het iets voor jou, maar misschien ook helemaal niet.

1 Reactie

  1. Ge schreef:

    Vandaag voor het eerst mijn prostaat gemolken. Ik wist niet dat dit zo intens lekker was. Het sperma bleef maar komen en komen. Ga dit vanaf nu veel vaker doen…

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.