seksstandjes-g-spot

9 sexy standjes om de G-spot te stimuleren

-
Op:

Wil jij ook klaarkomen tijdens de seks? Voor veel vrouwen is het moeilijk om klaar te komen van enkel penetratie met de penis, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om een orgasme te krijgen van penetratie. Er zijn een aantal manieren waarop je samen met je partner een hoogtepunt kunt bereiken. Deze 9 standjes helpen je aardig op weg om een orgasme te krijgen.

Standje 1: Zijwaartse doggystyle

Het standje doggystyle is vast een bekende positie voor jullie en deze zijwaartse variant is eigenlijk hetzelfde, alleen dan ligt de vrouw op haar zij. Op deze manier zal de penis beter langs de G-spot wrijven, waardoor het nog plezieriger wordt voor de vrouw. Om het beste resultaat te bereiken moet de man zo dicht mogelijk tegen de vrouw aanliggen. Het standje heeft veel weg van een lepeltje-lepeltje-houding. Je lief heeft met dit standje ook nog een hand vrij om met je borsten te spelen.

Standje 2: Missionaris met haar benen op zijn schouders

Vlak voor het slapen gaan nog zin in een vluggertje? Dan moet je dit geweldige standje eens proberen. Jullie vallen hierna gegarandeerd lekker in slaap. Het lijkt op het missionaris-standje alleen heeft de vrouw nu haar benen op zijn schouders. Dit heeft als voordeel dat hij diep kan penetreren en beter jouw G-spot kan bereiken. De kans op een orgasme voor de vrouw wordt aanzienlijk vergroot. Voor nog meer feeling leg je een kussen onder je bips.

Standje 3: Woman on top

Ook dit is een heel bekend en geliefd standje. Het is tevens één van de beste standjes om de G-spot te stimuleren. Dat komt omdat de G-spot zo ideaal te bereiken is. De vrouw zit bovenop en behoudt daarom alle controle. Zij kan bepalen hoe diep de penetratie gaat en hoe snel. Bovendien heb je je handen vrij om andere plekjes te stimuleren. Zo zou je zelf met je borsten kunnen spelen om nog meer geprikkeld te worden.

seksstandje-doggystyle

Standje 4: The reverse cowgirl

Bij het standje The reverse cowgirl gaat de vrouw bovenop de man zitten, alleen dan met haar rug naar zijn gezicht gekeerd. Ze houdt zelf de regie in handen en bepaalt ook het ritme en tempo. Doordat de penis vanuit een andere hoek penetreert, wordt de G-spot geraakt. Dit standje vraagt wel enige flexibiliteit van de penis, maar het genieten van de vrouw zal de man goed doen.

Standje 5: Downward dog

Heb je zin om ultiem te genieten? Dankzij het standje Downward dog weet je niet wat je meemaakt! Leg een kussen op het bed en ga op je buik liggen met je bekken ter hoogte van het kussen. Je knieën zijn licht gebogen waardoor je kont iets omhoog ligt. Vervolgens gaat je lief achter je zitten/liggen om je te penetreren. Dankzij deze hoek wordt je G-spot heerlijk geraakt. Het oogcontact ontbreekt bij dit standje, maar dat kunnen jullie weer goed maken bij het naspel.

Standje 6: The G-drive

Een avondje slow sex is een avond lang genieten. We begrijpen dat het ontzettend geil is om het er ruig aan toe te laten gaan, maar als je het langzamer aanpakt dan genieten jullie nog langer van een heerlijke penetratie. Heb je daar al eens over nagedacht? Het standje The G-drive is een positie voor langzaam penetreren en dus voor langzame seks. De vrouw gaat op haar rug liggen met haar benen opgetrokken. De man gaat voor haar op zijn knieën zitten en pakt haar enkels vast. Vervolgens buigt de vrouw haar benen en tilt de man haar benen op waardoor haar vagina als het ware naar de penis wordt gebracht. De vrouw steunt op haar schouderbladen en de man houdt nog steeds haar enkels vast tijdens de penetratie. Bij deze positie zitten de benen niet in de weg en kan de man zijn penis naar binnen laten glijden om precies haar G-spot te raken.

seksstandje-vrouw-bovenop

Standje 7: The straddle

Bij dit standje zit de vrouw bovenop en lijkt het daardoor op standje 3 Woman on top. In principe vertonen deze twee standjes veel overeenkomsten maar er zit een klein verschil in. Ga op zijn schoot zitten met jullie gezichten naar elkaar toe. Probeer in plaats van op en neer nu eens van voor naar achteren te bewegen. Op deze manier raakt hij nog gemakkelijker jouw G-spot.

Standje 8: Op z’n hondjes

Dit standje, ook wel doggystyle genoemd, is enorm populair en dat is niet voor niets. Zowel voor de vrouw als de man bereikt dit standje enorme hoogtepunten. De vrouw gaat op haar handen en knieën zitten en de man knielt achter haar en penetreert haar, terwijl hij haar heupen vastpakt. Dankzij de positie wordt de G-spot enorm geprikkeld.

Standje 9: Draaitol

Het standje de Draaitol is een tegenhanger van de doggystyle. Nu heeft de vrouw volledig de touwtjes in handen. Hoe? De man gaat op het randje van het bed zitten met zijn voeten op de grond. De vrouw zit op hem, met haar rug naar zijn gezicht toe. De man steunt met zijn armen naar achteren. De vrouw leidt de penis in de juiste hoek naar binnen en door deze positie wordt de G-spot precies geraakt. Zij houdt de voeten op de grond (of op een krukje) en beweegt ronddraaiend. Het resultaat is dat de penetratie enorm diep is en dat de G-spot goed gestimuleerd wordt.