Jezelf masturberen

Doe jezelf een plezier!

Door:
-
Op:

Genieten kan op verschillende manieren, je kunt er van genieten wanneer de ander je goed gaat verwennen, maar je kunt het ook lekker vinden om zelf te masturberen. Bij het genieten is het belangrijk dat je aan jezelf denkt, sta daar daarom nu eens bij stil en denk eens wat jij lekker vindt:

  • Jezelf masturberen
  • Toekijken wanneer de ander zich masturbeert
  • Samen masturberen

Wat vind je opwindend?

Inmiddels weet je wat je lekker vindt maar wat is voor jou opwindend? Naar andere stelletjes kijken die bezig zijn en dan jezelf masturberen of kijken naar een afbeelding of een film waarin mensen zichzelf een plezier doen? Iedereen heeft andere momenten waar hij of zij van kan genieten. Het is leuk om die momenten eens op te zoeken en de grenzen dan eens te verleggen. Als je wel eens fantaseert over seks met een andere man of vrouw, dan kun je die grens eens opzoeken en wie weet heeft je partner daar ook wel interesse in en verleg je samen de grenzen.

Grenzen verleggen

Het verleggen van grenzen kan spannend zijn, maar ook opwindend en zorgen voor een moment dat je echt gaat genieten. Voor nu is het zinvol dat je ontdekt wat je er mee kunt bereiken. Als je een heerlijke avond ziet zodat je aan je verlangens toe kunt komen, maak hier dan gebruik van want het kan heerlijk zijn om daar aan toe te geven. Laat je maar eens verleiden door je eigen gevoelens..

1 Reactie