eerste keer seks in het vliegtuig

Eerste keer in het vliegtuig

-
Op:

Vliegen is spannend, zeker wanneer je het voor de eerste keer gaat doen. Maar zoals je waarschijnlijk wel weet, hebben ze in het vliegtuig voorin en achterin ook wc’s. Deze zijn dan wel wat klein, maar zeg niet dat je daar geen seks kunt hebben. Je mag hier officieel geen seks hebben, maar… maakt dat het niet júíst zo spannend?! Hoe zou je het vinden, samen in een kleine ruimte, als je weet dat het niet mag? Dat kan ontzettend spannend worden, een ervaring om nooit te vergeten! Er zijn tenslotte genoeg mensen die het toch eens gedaan hebben en niet ontdekt zijn… Als je dat hoort neemt de spanning natuurlijk toe en krijg je extra zin. Dit zal er voor zorgen dat wanneer je gaat vliegen je hier extra aan moet denken.

Jezelf bevredigen in het vliegtuig

Je kunt ook met jezelf spelen in het vliegtuig, wie zal dat doorhebben, niemand toch? Je gaat even naar de wc en je verwent jezelf. Dit is goed om te doen, je kunt lekker ontspannen en dan wordt het een heerlijk moment voor jezelf. Je kunt je partner even verleidelijk aankijken en die zal vast en zeker weten wat je gaat doen..

Aankomst, alle remmen los!

Als je eenmaal bent aangekomen op de plaats van bestemming dan gaan alle remmen los. Laat je maar eens gaan, geniet van alle mogelijkheden en reken er maar eens op dat je gaat ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. De grootste kans dat je elkaar nu flink gaat bevredigen en lekker los komt is groot. Je hebt je tijdens het vliegen ingehouden, maar nu kun je alles laten gaan, toch wel heerlijk dat het dan wel officieel mag!

Heb jij wel eens seks gehad in het vliegtuig? Hoe vond je dat? Laat het weten in een reactie!