Doggy style

Fijne standjes: doggy style

Door:
-
Op:
-

Doggy style wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige standjes die je als koppel kan proberen. Het is voor de man een ware machtspositie. Terwijl je als vrouw in doggy style jezelf kittig aanbiedt en je heupen heen en weer wiegt, bepaalt je lief toch echt het ritme deze avond. De meeste dames vinden het niet erg die controle uit handen te geven. Vooral niet bij doggy style en dat heeft alles te maken met het grote plezier door intense penetratie.

Maak gebruik van flexibel zijn

Wat ik het meest heerlijk vind aan doggy style? Het is een positie waarbij je vrij bent en alle kanten op kunt, zodat je je eigen draai aan het standje kunt geven. Buig je rug en focus je compleet op je eigen genot of kom omhoog en pak je partner vast. En vergeet niet dat je handen nog vrij zijn en je alle plekken die je kunt stimuleren voor extra seksueel genot.

Pure overgave aan de man

Als je als man graag de controle over het ritme en de diepte van jouw penetratie in handen hebt, dan is seks in doggy style perfect voor jou. Terwijl de snelheid aangeeft en haar kunt verwennen met het in en uitgaan van je penis, kun je haar armen of handen vastpakken, zodat je echt totale controle hebt. En wat te denken van haar extra verwennen? Buig voorover en zoek met je vingers haar clitoris om deze vervolgens te strelen. Of wikkel je armen om haar heen, zoen en lik haar in haar nek. Niets is onmogelijk, alles is toegestaan met doggy style.

Combineer het met SM

Sla haar op haar billen, trek aan haar haar, pak haar schouders beet en laat haar overeind komen of bijt zachtjes in haar nek. Oh ja, doggy style is ideaal om te experimenteren met SM. Sommige standjes zijn heerlijk romantisch, andere keren kun je los gaan met standjes die harde en sexy erotiek geven. Doggy style is de uitgelezen kans voor lichte BDSM. Als man kun je je vrouw sturen, spanken, verwennen en aanraken op welke manier dan ook. Ben jij die vrouw die de controle uit handen moet geven? Eén tip: geef je over en geniet! En wees niet bang om bondage of zweepjes te gebruiken, dan kun je helemaal in het spel opgaan.

De lekkerste orgasmes

Intense G-spot orgasme: ook dit is een heerlijke bijkomstigheid van die welbekende standje. Met doggy style kun je als vrouw ontzetten wild worden, doordat je G-spot direct wordt gestimuleerd door de penis van je bedpartner. Vooral als de hoek is goed, kun je als vent je vrouw een echte G-spot massage geven met als gevolg (een reeks van) intense G-spot orgasmes zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Vergeet je clitoris niet

Wat een beetje nadelig kan zijn, is jezelf bevredigen (als vrouw zijnde), terwijl je lief doorgaat met stoten. Sommige vrouwen kunnen door op één hand te steunen niet in evenwicht blijven, terwijl ze met de andere de clitoris stimuleren. Nu wordt de G-spot wel direct gestimuleerd, maar voor sommige van ons is dat niet altijd genoeg voor een orgasme. Steunen tegen de muur of het board van je bed (als je bed een board heeft) is dan handig. Anders kun je het altijd nog oplossen door de controle terug te pakken, je man te onderwerpen en in een positie klimmen waarop jij tot je climax kunt komen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Voor een man is het extra spannend om de gezichtsuitdrukking van zijn amor te zien, vooral tijdens het stoten, wanneer je als vrouw kreunt van genot. Vooral bij een stimulerend standje als doggy style, waarbij de vrouw redelijk gemakkelijk klaarkomt, is het extra leuk om toe te kijken. Voer de spanning op en gebruik een spiegel bij doggy style. Wees niet bang om een showtje voor elkaar weg te geven. Gooi je haar los, krul je rug. En vergeet vooral geen oogcontact met elkaar te maken.

Pak die borsten vast

Er zijn genoeg ideeën om doggy style nog spannender te maken dan het al is. Zelf ben ik fan van doggy style in verticale positie, zodat mijn partner zijn handen over mijn hele lichaam kan strelen. En mannen, vergeet daar bij de borsten niet! Hoe lekker is het als je lief je borsten vastpakt en je tepels stimuleert. De spanning kan dan behoorlijk oplopen. Doet je man dit niet vanzelf? Wee gewoon brutaal, pak zijn handen en leg ze op je borsten. Wijs hem hoe jij wilt dat hij je streelt. Wees ondeugend en waar je toch een stukje leiding kunt pakken bij doggy style, pak die dan ook.

Doggy style overal

Voel jij je ontzettend geil en heb je wel zin in een vluggertje? Doggy style kan altijd en overal. Doe je rok omhoog en duw je slip aan de kant en voilà, je bent klaar om genomen te worden. Ben jij iemand die die spanning graag opzoekt? Een string of slip met een open kruis is dat net iets voor jou. Een spannend stuk lingerie waarvan je partner direct weet wat de bedoeling is als hij ziet wat je draagt.

Van vaginaal naar anaal

Als je van anale seks houdt, dan is doggy style  de makkelijkste positie om te schakelen van vaginale seks naar de hoger gelegen ingang. Zorg er wel voor dat als je een condoom gebruikt je deze eerst omwisselt, om eventuele infecties te voorkomen.Gebruik genoeg glijmiddel, ga rustig van start en geniet van elkaar.

Maak het sensueel

Wie zegt dat doggy style altijd een ruig en erotisch standje moet zijn? Natuurlijk, daar leent het zich voor. Maar door erbij te gaan liggen, het af te wisselen met een zijwaartse houding (lepeltje-lepeltje) of te kiezen voor doggy style in bad, maak je er een super romantische ervaring van.

Welk standje je ook kiest, zorg er altijd voor dat je blijft variëren en afwisselt met andere leuke posities. Op die manier houd je de seks altijd vernieuwend en spannend.

Tagged in:,

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.