Tepelklemmen

Het erotische gevoel van tepelklemmen

Door:
-
Op:
-

Word jij enorm opgewonden als je partner langs je tepel strijkt met zijn hand of vingers? Of als hij er hard op zuigt of in knijpt? Gooi de schaamte overboord en probeer eens of tepelklemmen iets voor jou zijn. Een klem op je tepels kan het genot in bed enorm versterken. Er zijn vele soorten: van sierlijke tot harde klemmen en van klemmen voor beginners tot gevorderden. Ik vertel je alles wat je over klemmen voor je tepels moet weten.

Hoe plaats je tepelklemmen?

Ben je een beginner? Plaats de klemmen dan niet rechtstreeks op de tepels. Dat kan namelijk heel pijnlijk zijn. Een betere keuze is om de klemmen op je tepelhof of op de huid rondom de tepels te plaatsen. Gebruik de klemmen pas als de tepels stijf zijn. Knijp de huid rond je tepel samen en zet dan voorzichtig de klemmen erop. Let erop dat je ze niet langer dan een kwartier laat zitten. Door verkeerd gebruik kan je weefsel namelijk beschadigen. Vind je het gevoel niet prettig? Verwijder de klemmen dan meteen. Logisch dat je lichaam aan het gevoel moet wennen, je kunt het later altijd nog eens proberen.

Het erotische, zeurende gevoel

Klemmen zorgen voor een tintelend en opwindend gevoel in je tepels. Zeker als je geil bent, kunnen tepelklemmen het genot versterken. Voor sommige mensen is het net dat beetje extra stimulatie. Een tepelklem moet zorgen voor lekkere pijn. De meeste modellen oefenen een lichte druk uit. Die drukt voelt aan als een licht knijpend en een warm tintelend gevoel. Maar er zijn ook modellen die als ronduit pijnlijk worden ervaren. Dat is erg afhankelijk van de gevoeligheid per persoon en hoe stevig de grip van de klemmen is.

Zowel voor vrouwen als mannen

Tepelklemmen en meer toys

Niet alleen vrouwen hebben gevoelige tepels, maar de tepels van mannen behoren ook tot de erogene zone. Daarom mogen tijdens een vrijpartij de mannelijke tepels zeker niet vergeten worden. Hoewel de tepels van vrouwen vaak groter en gevoeliger zijn, zijn tepelklemmen ook zeer erotisch voor mannen. Het zorgt voor een sensatie van genot en pijn. Vaak zorgen tepelklemmen ook voor meer stimulatie down under. Vergeet dus tussen de lakens zeker niet de tepels van je liefje te verwennen.

Welke modellen zijn er?

Als beginner moet je het gebruik rustig opbouwen. Je kunt beginnen met een paar simpele wasknijpers. Als je eenmaal gewend bent aan dit gevoel, kan je overstappen op het echte werk. Kies voor klemmen die verstelbaar zijn, zodat je zelf de druk kan bepalen. Ben je ervaren met het gebruik van tepelklemmen, dan zijn er ontzettend veel verschillende soorten tepelklemmen die je kunt gebruiken. Klemmen met gewichten, klemmen die met een extra ketting te bevestigen zijn aan de clitoris of tepelsieraden met een cockring. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hieronder noemen we wat voorbeelden.

Verstelbare modellen

Deze modellen zijn vooral heel handig voor beginners. De klemmen zijn verstelbaar zodat je kan kiezen hoeveel druk de klemmen geven. Dit doe je meestal door aan een schroefje te draaien. Vooral in het begin is aan te raden om de druk langzaam op te voeren.

Klemmen met kettingen

Deze klemmen zitten aan elkaar vast met een ketting. Hierdoor wordt het een echt sieraad. Daar kan je mee spelen door (zachtjes) aan de ketting te trekken.

Tepelklemmen met veren

Klemmen met veren zorgen voor een kietelende sensatie. De veren die op de buik hangen zijn perfect om je partner mee te strelen en te plagen. De kleine tintelingen zorgen voor nog meer erotische verlangens. Bovendien staat het erg sensueel.

Klemmen met gewichtjes

Kleine gewichtjes zorgen ervoor dat het effect van de tepelklemmen nog meer vergroot worden. De klemmen zullen dus harder aan je tepels trekken waardoor er meer druk ontstaat.

Tepelclips

Tepelclips zijn het perfecte speeltje voor beginners. Deze flexibele clips hebben in het midden een rond gat voor je tepel. De tepelclips kan je voorzichtig uit elkaar buigen en aan de tepels vastmaken. De clips zullen je zeker opwinden.

Tepelklemmen

Vibrerende klemmen

Dit zijn hele bijzondere klemmen. Aan het uiteinde van de klem zit een kleine vibrator. De trillingen van deze vibrators zorgen voor extra plezier. Je tepels zijn namelijk al extra gevoelig door de klemmen. De meeste vibrerende klemmen beschikken over meerdere trilstanden waardoor je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Klemmen met cockring

Tepelklemmen met een cockring vallen vast in de smaak bij je vent. Aan de klemmen zit een ketting met cockring die naar beneden loopt. Deze kan uiteraard om de penis worden geschoven, terwijl de klemmen de tepels verwennen. Stimulatie aan de tepels zorgt er meestal voor dat je sneller een orgasme bereikt. Klemmen in combinatie met een penisring zorgen voor een exploderend hoogtepunt.

Tepelzuigers

Tepelzuigers zijn zachte cups die je over je tepels plaatst om vervolgens je tepels vacuüm te zuigen. Dit zorgt snel voor harde tepels. De tepelzuigers zorgt voor een heerlijk opwindend gevoel. Het apparaatje ziet er misschien niet zo charmant uit, maar je wordt er wel ontzettend geil van. Wanneer je tepels hard zijn, kun je de zuigers ook vervangen voor tepelklemmen.

Tepel tang

Het uiterlijk van een tepel tang lijkt op een schaar. Klem de tepels in de tang en geniet van het drukkende gevoel. Het kan zijn dat de bek van de tepel tang een geribbelde structuur heeft. Hierdoor voelt deze tang nog intenser aan.

Tepelklem met schroef

De druk van tepelklemmen met schroef is heel nauwkeurig in te stellen. Hij werkt bijna hetzelfde als een echte bankschroef. Met dit setje kan je heerlijk de druk mee opvoeren.

Tepelklemmen met extra klem voor clitoris

Dit setje is vrij kinky. Deze tepelklemmen hebben namelijk nog een extra klem voor je clitoris. De meeste klemmen zorgen al voor een opwindend gevoel, maar door de extra stimulatie bij je clitoris kom je al helemaal tot een intens orgasme.

Ga jij voor zoete plagerijen of tergende tepelkwellingen?

1 Reactie

  1. John schreef:

    Ik vind het heerlijk. Zou graag een vrouw willen ontmoeten die er ook van geniet..kik: ltj69

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.