Trio

Hoe een trio je hoofd op hol brengt

Door:
-
Op:
-

Trio’s, of beter gezegd het delen van het bed met meerdere mensen ongeacht hoeveel, zijn nog steeds taboe. Het is spannend om er over te praten, maar bijna niemand die ik ken, zegt – of geeft toe – wel eens een pleziertje te hebben gehad met een bescheiden groepje. Welgeteld één persoon is erg trots dat hij regelmatig met twee dames tussen de lakens kruipt, al vraag ik me dan weer af of ik hem misschien met een korrel zout moet nemen.

Droom: tussen de lakens met zijn drieën

Dat een trio één van de meest bekende fantasieën is, valt niet te ontkennen. Ook ik kan er regelmatig over wegdromen. Dubbel genot, een extra persoon om mij genot te geven, maar ook om haar te verwennen. Ja, in mijn dromen is het samen met een man en een vrouw. Al kan in mijn dromen enkel kijken naar de heerlijkheid en het plezier dat een trio meebrengt, maar blijkbaar kan het ook best verwarrend zijn.

15 dingen die niemand je ooit vertelde over een trio

 1. Het is geen porno

Drie – of meer – personen die intens genieten en hun best doen om elkaar te kunnen stimuleren. Dat betekent ook: verschillende standjes, wisselen van positie, tegen elkaar aan slaan en laten we de geluiden niet vergeten. Wanneer je met je vertrouwde partner bent, ben je dat van elkaar gewend. Met een ander erbij, is het even wennen. Blijf jezelf en laat je niet afleiden.

 1. Het kan verwarrend zijn

Moet ik mijn benen omhoog doen? Rol jij om en gaan we over in doggy style? Bij een trio moet je nadenken over wie wat doet en welk lichaamsdeel waar moet zijn. Probeer van tevoren af te spreken wat jullie willen, zo kom je alle drie het beste aan jullie trekken.

 1. Lachen mag best

Lachen is de beste manier om enig ongemak te verhelpen en het te doorbreken wanneer je fantasie niet perfect blijkt te gaan. Laat dat ene scheetje of die ongemakkelijke houding het moment niet verpesten en al helemaal niet je zelfvertrouwen. Lach, herpak je en ga door.

 1. Het draait niet enkel om jou

Romantiek en genegenheid zie je alleen bij trio’s in films. Ga jij voor het echte werk, dan kun je je voorbereiden op een ‘allround’ en intense ervaring. Het gaat niet om het liefkozen en stimuleren van jou. Bij een trio moet je ook je andere twee partners alle hoeken van de kamer laten zien.

 1. Natuurlijk aantrekking

Trio’s met mensen van hetzelfde geslacht zijn best gemakkelijk. Iedereen is evenveel tot elkaar aangetrokken. Wissel je er één om voor het andere geslacht, dan veranderen de verhoudingen in aantrekkingskracht, waardoor twee vrouwen de aandacht opeisen van één man of één vrouw moet twee mannen zien te verwennen. En geloof mij, dat is best vermoeiend.

 1. Blijf ruimdenkend

Een trio is dé kans om uit je comfort-zone te komen. Heb je nog nooit een meisje gezoend en ligt ze nu bij jou en je vriend in bed? Grijp je kans! Of heb je nog nooit genoten van anaal penetreren, vraag de andere man erom. Zet je schaamte en onzekerheid over boord en ga er voor.

 1. Met zijn drieën is niet met zijn tweeën

Zelfs als je van één persoon meer geniet dan van de ander, is het killing voor het plezier van al jullie drieën om één persoon buiten te sluiten. Zorg dat iedereen meedoet aan het spel. Als je zoent of gebeft wordt door de ander, heb je nog handen vrij om de borst van de derde persoon te strelen.

 1. Gebruik je lichaam

Zet je hele lichaam in om dit trio te laten slagen. Wees bewust van je voeten, je benen en gebruik ook vooral je handen. Haal alles uit dit feestje en zet je daar vol voor in, alsof je een fles ketchup leeg knijpt tot de laatste druppel.

 1. Je mond blijft open

Of je nu iemand oraal bevredigt, aan het zoenen bent of juist aan het kreunen, jouw mond krijgt geen rust. Bij een trio is geen mond gesloten, ben je er niet mee ‘aan het werk’, dan kreun of praat je. Zeg lieve woorden of gebruik ‘dirty talk’ om jullie avontuur nog spannender te maken.

 1. Je bed blijft niet schoon

En je lichaam ook niet. Glijmiddel, zweet, sperma en andere lichaamssappen komen allemaal kijken bij een goed trio. Zet een doos tissues naast je bed en zet het wasmiddel alvast klaar bij de wasmachine, want je lakens kunnen direct gewassen worden de volgende dag.

 1. Houd je beste vriend erbuiten

Een goede vriend vragen voor een trio samen met jou en je lief, is geen goed idee. Je zult hem of haar voor altijd anders zien en andersom net zo. Dit spelletje kun je beter bewaren voor een onbekende met wie je verder geen band hebt en die je daarna misschien nooit meer ziet.

 1. Trio met je liefde

Ben jij in voor het pijpen van een ander, maar wil je niet door hem gepenetreerd worden? Als jij en je partner gaan voor een trio, geef dan aan wat jullie wel en niet willen. Houd je ook aan die regels, dat scheelt een hoop verwarring en tevens gedonder achteraf.

 1. Doe het veilig

Zorg ervoor dat jullie condooms gebruiken en gebruik ook een nieuwe wanneer je switcht van partner of seksuele handeling. Dit is ook belangrijk als je alle bedpartners kent. Je weet maar nooit met wie ze eerder seks hebben gehad en wat ze in het verleden hebben uitgespookt.

 1. Geheim of niet?

Voordat je opschept over een trio, spreek je van tevoren af of de andere twee dat ook prettig vinden of niet. Verhalen gaan snel de wereld in en niet iedereen vindt het prettig met de rest van de wereld te delen wat ze binnen de slaapkamermuren hebben gedaan.

 1. Partnerruil, groepsseks en orgies

Het kan beter en veel leuker zijn te kiezen voor partnerruil, groepsseks of een orgie. Op die manier kun je je altijd focussen op de persoon met wie je seks hebt en zal nooit iemand zich buitengesloten voelen. Op die manier weet je zeker dat iedereen een fantastische tijd zal hebben.

Tagged in:

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.