Vrouw opent broek van de man

Hoe kun je je man beter aftrekken dan hij zelf kan?

Door:
-
Op:
-

Je man aftrekken tip 1: Overval hem

Timing is essentieel; sla toe als hij het niet verwacht! Zorg dat hij op de bank zit of op bed ligt, maar geen idee heeft van wat komen gaat. Streel voorzichtig over zijn broek en doe plagerig zijn rits open. Doe langzaamaan en laat vooral niet te snel merken wat je precies van plan bent. Alleen al de anticipatie zal hem tot waanzin drijven. Maak oogcontact, flirt een beetje en blijf vooral glimlachen.

Je man aftrekken tip 2: Varieer

Mannen beginnen doorgaans met traag masturberen en bouwen de snelheid en intensiteit langzaamaan op. Als je niet weet wat je partner prettig vindt, doe dan vooral niet te snel en wild. Beweeg je hand traag op en neer en streel zijn buik en de binnenkanten van zijn dijen. De eikel is zeer gevoelig en deze kun je zachtjes strelen met je duim voor extra stimulans. Vooral de plasbuis-opening en het toompje zijn zeer gevoelig.

Je man aftrekken tip 3: Niet te technisch

Als je niet veel ervaring hebt met aftrekken, doe dan niet te moeilijk. Techniek is namelijk bij lange na niet zo belangrijk als veel mensen denken. Een vaste, zekere grip, een aanhoudend ritme en voldoende glijmiddel bieden meer dan voldoende garantie.

9 Reacties

 1. Rianne schreef:

  Omdat ik vaak geen zin in seks heb, trek ik mijn man af maar mijn polsen gaan op een gegeven moment wel pijn te doen heeft iemand een tip.

 2. frits schreef:

  Ik kijk graag in de spiegel als mij aftrek, is dit normaal.

 3. de trekspecialist schreef:

  hoi, ik denk dat een vrouw een man nooit beter af zal kunnen trekken dan hijzelf, maar dat geldt andersom ook denk ik. tip voor Rianne; ga eens achter je man zitten en trek hem dan af, je arm kan dan rusten op zijn been. Ik weet niet of het werkt, maar ik heb nog nooit van een man gehoord die last krijgt van zijn polsen bij het masturberen 😉 succes.

 4. karel . schreef:

  Rianne als ge uw man aftrekt wat volgt pijn in uw polsen dan moet hij werkelijk kunnen afremmen en dan spuiten , wel als wij jonger waren en ik vingerde mijn vrouw kletsnat pijn in mijn vingers neen maar nu ja 65 wel als ik haar nu moet vingeren duurt het veel langer om ze kletsnat te krijgen en dan heb ik hetzelfde als gij pijn een hulpmiddel voor ons is dat de clitoris kittelen met vibrator tot ze zegt " kom nu hels genot is er eindelijk " kom nu doen schuif ge maar binnen en samen proberen klaar te komen .

 5. 2 Sukkellaars met goede vrouwen . schreef:

  Ja spijtig genoeg moet ik mij laten aftrekken door mijn lieve vriendin , met een werkongeval zit er niet veel kracht meer in mijn rechterhand , de linkse heeft veel moeten leren nu schrijven en nog veel meer , haar kutje vingeren gaat gelukkig nog , ik heb een goede kameraad ja een echte sukkelaar hij was ontmijner bij het leger een granaat ontplofte en men moest zijn 2 handen amputeren een geluk dat zijn lief vrouwtje hem niet liet vallen zoals een baksteen ja ze moet hem nu voeden wassen neen zeg maar alles , als jonge man is het triestig met seks haar tepeltjes in zijn mond om eens lekker te zuigen en benen open om haar kutje te likken ja er blijf dan niet zoveel meer over ze schuift dan zijn piemel in haar kutje en ja af en toe hem pijpen , ach mens vroege veel samen ik kameraad en de 2 vrouwen , partnerruil neen maar samen genieten zonder schaamte nu komen wij nog veel samen maar samen , spelen gaat niet meer 1 maal gebeurde het nog maar de tranen van mijn vriend waren werkelijk niet te stoppen en wij allen werkelijk in de fleur van het leven .

 6. Mooie weduwe schreef:

  Rianne , ik ben een oudere weduwe maar nog niet uitgeteld stuur GSM nr ik zal u dan wel helpen als uw hand pijn doet neem ik wel over , maar ja als gij eens doodmoe zijt geen zin om te neuken wel laat uw man mij dan nog eens genieten , ja me altijd vingeren eentonig , alleen zijn werkelijk niet zo leuk .

 7. nico schreef:

  man staat vrouw zit.en rustig trekken

 8. ed schreef:

  Mooie weduwe ik ben beschikbaar

 9. Benny . schreef:

  Nico in badkamer staat mijn piemel direct stokstijf ( erectie ) maar soms is het den beste dag niet met mijn vriendin wel ze zegt kom ik zal op de plank WC gaan zitten en u eens lekker pijpen of moet ik u aftrekken ? beslis zelf lieve .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.