Seks op de bank

Leuke standjes voor op de bank

Door:
-
Op:
-

Als je het bloed echt door je lijf wilt voelen stromen, dan is dit standje een leuke manier om eens te gaan ontdekken hoe dat voelt. Je gaat samen op de bank liggen, je draait je helemaal om en je benen hangen omhoog. Je hoofd gaat richting de grond en daar lig je dan samen. Je kunt gewoon beginnen met zoenen en dan langzaam aan gaan draaien. Je kunt ook meteen in de goede houding gaan liggen en dan langzaam van start gaan.

Nieuwe standjes nieuwe kansen

Als je nieuwe standjes gaat proberen dan roept dat ook weer nieuwe gevoelens op. Misschien vind je het wel heel lekker als de ander op deze manier in je komt. Probeer het maar eens uit, het is echter wel aan te raden dat je even wat onder je hoofd legt, mocht je met je hoofd de grond raken, maar het is fijn om je bloed eens door je hele lichaam te voelen stromen!

Inspiratie genoeg

Als je voldoende inspiratie hebt dan heb je dit misschien al eens geprobeerd, maar probeer nu maar eens andere standjes op zijn kop op de bank. Zo kun jij volop genieten van een paar nieuwe houdingen en die kunnen wel super lekker zijn! Neem daarom nu de tijd om wat nieuws te ontdekken want je seksleven wordt zo nieuw leven ingeblazen. Als je lenig bent dan kun je allerlei standjes om gaan draaien en dan eens voelen hoe dat is. Laat het op je afkomen en zorg er voor dat je genieten van de mogelijkheden die de bank je te bieden heeft!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.